Emigrant407 Odesláno 1. srpen 2017 Odesláno 1. srpen 2017 Kolegove, mam problem se steraci na svem P407 1.6 hdi r.v. 2005, nahodne se mi stava, ze jdu k autu a dalkovym ho odemykam a pusti se mi sterace, udelaji jen jeden cyklus, ale dela to nahodne, packa steracu je dole, klice nejsou v zapalovani, nekdy se to stane ikdyz odemykam kufr, nevim proc se to deje, zatim, jsem na zadnou logiku neprisel, dnes jsem si dokonce vsiml, ze ten spondi sterac preskocil ten vrchni sterac a jsou to celkem divny zvuky mam strach aby mi to neznicilo okno....nebo neposkrabalo okno.... napada vas proc neco? jestli neni nejak neco k vypnuti? dekuji Citovat
MJSytic Odesláno 1. srpen 2017 Odesláno 1. srpen 2017 https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Citovat
HonzaZ Odesláno 1. srpen 2017 Odesláno 1. srpen 2017 U těchto ročníků byla špatná řídící jednotka levého stěrače, která tento problém způsobovala. Jediná možná náprava byla výměna celého levého motorku stěrače za novější verzi, která toto nedělá. Citovat
Emigrant407 Odesláno 6. září 2017 Autor Odesláno 6. září 2017 STaci tedy pouze leva strana? A musi byt original nebo jde i necim nahradit? V servisu rikali ze se musi vymenit oba dva a jeden motorek stoji cca 6 000kc. diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.