oddie Odesláno 31. červenec 2017 Odesláno 31. červenec 2017 Tak nezapomeň - levou je to jak od cizího Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. srpen 2017 Odesláno 2. srpen 2017 Hele Weri je to už řádka roků co jsem chodil do autoškoly. Ale byl to dobrý zdroj na lidi který umějí dělat jiné věci než já. To by jsi nenašla nějakého elektrikáře mezi učedníky v autoškole. Třeba jen aby to roztahal a zapojovat by to mohl pod dozorem toho Tvého elektrikáře kterej se na to celé necejtí. Co si pamatuju tak elektriku mi na baráku tahali zedníci který sekali šlice elektikář jim jen namaloval který dráty kudy a já jsem pak pod tatíkovo dozorem zapojoval vypínače a zásuvky. Ale vím že v rozpočtu byla u e. instalace samostatná částka za revizi a ta byla tuším 5000 Kč. Citovat
Weri 605 Odesláno 6. srpen 2017 Autor Odesláno 6. srpen 2017 Dnešní kluci si tak akorát uměj koupit gel na vlasy, "vystajlovat" se a čekovat nový appky... Ale díky za nápad.. už to mám vyřešený... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.