Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ja som chcel bielu alebo ciernu, ale kupoval som jazdene a ked som mal vyberat medzi farbou a vybavou, tak som dal prednost vybave pred farbou. Na druhu stranu ciernych a bielych je vela, tak som aj rad, ze je tmavo modra. 308 mam sedu shark, motorku mam bielu perlet, tak je to aj zmena

DSC_0988.JPG

Upraveno uživatelem TomasARN
Odesláno

Ještě jsem nekoupila a už prodávat?:myslim

Na stříbrnou jsem se jela podívat,na fotkách vypadala krásně,ale ve skutečnosti už to nebylo tak žhavé. Ale praktičnost tam vidím velkou. 

Odesláno

Jako vážně? :roll

A koukala jsi, kolik je tam Škodovek a nebo obecně všech plechovek?

Aut je jak nas*, takže kdo si to může dovolit, točí povozy, jako ponožky ;) 

Odesláno (upraveno)

Právě,že koukala. Jenže beru v potaz to,že 508 vidím na silnici opravdu málokdy,takže má podstatně menší prodejnost oproti Vw,Šk..

Raději už nic nehledat a jen čekat na den D.:aut

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

Ja si myslím že 508 je fajn auto, má svoje muchy ale myslím že by si mohlo vytvoriť podobne dobrú povesť ako 406, aj keď pri presadnutí do 406tky si tú jazdu vždy vychutnávam, napriek 10 ročnému vekovému rozdielu :) Ale 508 je väčšia, objemnejšia ale aj ťažšia.

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odesláno

JJ, 508 je strašně těžká, oproti 406...

Kolik že maji pohotovostní hmotnosti 406 break 2.0HDi a 508SW s 2.0HDi, ať vidíme ten markantní rozdíl?

Jak jsem už psal. 508 už je konstrukčně starý auto. Navíc v našich končinách prostě proti Passatu, Superbu apod. nemá moc šancí. 

Každopádně auta od modelů 7/2012 mají už většinu much z výroby vyřešených a pokud je vlastní "normální" člověk, který jim dá potřebnou péči, tak mu spolehlivě slouží :myslim

Pokud se bude kupovat funglovka, tak bych fakt nic neřešil a jen se těšil ;) 

P.S. Když jedu do Ostravy Superbem3, potkám těch samých aut 50. Když jedu 508, tak je jich sotva 5. No není to fajn pocit, že nejedu tuctovkou? :aut 

Odesláno

Jojo,tak nějak to mám. Když jsem kupovala kolo,tak jsem jsem si říkala,spešl mi nesmí do domu...

Sice máme doma starou škodovku,která výborně slouží už 14let (diky péči manžela),ale prostě novou škodu nechci.

Jsem exot,nechci ani suv..

Odesláno

5008, jiné kafe. Prostor, výhled. Facelift má i hodně nových prvků. Užitečnější i pro jízdy s rodinou. Kdo jednou zkusil vyšší auto, placku už nechce.

To jsi asi nechtěla slyšet, ale je to fakt.

Odesláno

Bohužel jsem řídila jen novou 5008. Starší nikoliv. 

Zítra jdu ještě vyzkoušet mpv. Ale jsem asi marná,nevím jestli mě to přesvědčí,když to neudělala nová 5008. 

Mně se ta 508 fakt moc líbí. 

Dobu mpv jsme prošvihli,syn se už těší,že 508 za rok bude moct řídit a vozit slečnu. 

Odesláno

Nová 5008 je iba predlžená 3008, z predu tie autá vyzerajú na 99,9% identicky, čo je podla mňa hrubá chyba a zo zadu je 5008 vysloven hnusná, na rozdiel od celkom peknej 3008, za mňa teda 5008 nie a môže mať vnútri miesto aj na 2 cirkusy, aj tak by som ju nebral. Tiež nemám SUV rád, keby som chcel šoférovať autobus, tak sa stanem autobusárom :D

Odesláno

Kdybych bydlela v horách,tak bych suv třebas potřebovala,ale do města ne. 

Nová 5008 se podle mě rychle okouká.

Jsem prcek a je pohodlnější se sklonit,než šplhat.  

To víte,že pán domu by nejraději RSo....

Odesláno

Od škodovky je posledný superb fakt pekné auto, ten sa im vydaril, ale ochcáfka by mi do domu nemohla :bojim auto pre ludí bez nápadu, vkusu a navyše o RSu by som sa bál, aj keby mala v sebe VAM+Zeder+GPS :nevim

SUV je naozaj vhodné do hôr, trend je ale kupovať to do mesta a tešiť sa z 10L spotreby.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...