Netopýrka Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Tak jsem si zas něco vymyslela. Jelikož jsem si přes svátky kompletně předělala kancelář, ve které trávím skoro půlku života, vymalovala ji, zakytkovala a spol., napadlo mě, proč si jednu prázdnou stěnu nezaplácnout nějakým pěkným velkým Pežotím plakátkem... No, to jsem ještě netušila, jak jsou na tom koncesionáři Peugeotu v ČR špatně. Objela jsem tři autosalony a NIC. Ani jednou jsem nevypadala jak žebravý mnich, či špinavé zanedbané děcko potulných cikánů v 19. století (toto neberte prosím jako projev rasismu, používám pouze k dokreslení) a na otázku "Dalo by se u Vás sehnat nějaký plakát Peugeotu?"...jako že bych chtěla nějaký konkrétní typ, a spol., to bych si fakt NEDOVOLILA.....dostalo se mi odpovědí typu "Tohle my vůbec nedostáváme", "Nemáme................ledaže byste si u nás koupila auto." (obzvláš? vypečená odpověď), "Nejsou"......pak už jsem prosila aspoň o kalendář, prospektík, atd.....ve třetím už mě tak nasr*****, že jsem jim naservírovala rovnou, že to NECHCI ZADARMO (no co si myslíte, kdekoli jsem se zeptala, hodili na mě takový ten soucitný ksicht ve stylu HM, SI MYSLÍŠ, ŽE TI HO DARUJEM, KÁČO?), že si to zaplatím, ale že zřejmě ani tak nemám u žádného koncesionáře v ČR šanci. Normálně mě fakt naštvali - ani ne tak tím, že v 21. století nejde něco jako plakát sehnat, jako svým přístupem a neskrývanou neochotou....takže bych těmto konkrétním hokynářům s auty chtěla vzkázat, a? si svoje promo strčí do p.r.d.e.l.í a že mě už dlouho neuvidí! :grr:grr:grr:grr:grr Citovat
Ferry Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 onehda jsem shanel plakat se 406kou, to jsi se mohla zeptat, rekl bych ti sve zkusenosti a mohla sis usetrit shaneni a taky trochu nervu Citovat
mk405 Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 to se divím že nemaj, musíš vyrazit na autosalon tam občas něco rozdáváj třeba WRC Citovat
mk405 Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 a co sehnat plagátek ve větším rozlišení na netu a nechat si ho někde vytisknout dneska už jde vše zvlášte v praze to musí dělat na každém rohu Citovat
jarinek Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Myslíš si, že když si koupíš auto, že ti něco dají ? Kupoval jsem 206 loni v létě a taky mě napadlo, že bych snesl nějakej plakát. Dostal jsem jen kalendářík do peněženky. Sice pěknej, ale ne na zeď. Citovat
Hadra Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 s touto tématikou nějaké odkazy....žel mám pocit, že tam PG nejsou. Viděl bych to asi na tu tiskárnu.... http://www.plakaty-prodej.cz/ http://www.posters.cz/ http://www.autoimage.cz/ Citovat
Netopýrka Odesláno 16. leden 2006 Autor Odesláno 16. leden 2006 jarinek: ne, nemyslím si, že by mi ho dali, i kdybych si koupila u nich auto. Ale použili to jako argument. To by byl hodně drahej plakát teda. Citovat
Bohouš Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 No mě se doma na skříni válí plakát složený z několika obrázků 205 T16, ale je tak obrovskej, že si ho dám na zeď až v novém bytě. Dělal mě ho můj hodný bratr z reklamní agentury, takže pokud si Neto seženeš obrázek, nebo fotku tvého auta zeptám se ho a myslím, že plakát budeš mít. Pokud budeš chtít opravdu veliký - je třeba mít foto vysokého rozlišení aby se to při zvětšení nerozbilo na kostičky........... Citovat
Netopýrka Odesláno 16. leden 2006 Autor Odesláno 16. leden 2006 to all: diky moc...kamarad mi slibil, ze mi neco vytiskne, tak uvidime... Citovat
Netopýrka Odesláno 16. leden 2006 Autor Odesláno 16. leden 2006 to Bohouš: ty jo, ty máš tak šikounýho brášulu jo? Hip Hip FUKUOKA RULEEEEZZZZZ Citovat
mk405 Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI No mě se doma na skříni válí plakát složený z několika obrázků 205 T16, ale je tak obrovskej, že si ho dám na zeď až v novém bytě. Dělal mě ho můj hodný bratr z reklamní agentury, takže pokud si Neto seženeš obrázek, nebo fotku tvého auta zeptám se ho a myslím, že plakát budeš mít. Pokud budeš chtít opravdu veliký - je třeba mít foto vysokého rozlišení aby se to při zvětšení nerozbilo na kostičky........... zeptej se pls co to tak vyjde jaké jsou velikosti a kolik musí být min rozlišení - docela by měto zajímalo že bych si nechal udělat plagátek 907 to víš u nás v chotěboři to nedělaj Citovat
Bohouš Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 mk405 - vznesu dotaz a dám echo......... Citovat
Dave_k Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Toto by sem i líbilo na zdi. Nebo v garáži. [upravil dne 16/1/06 Dave_k] Citovat
Bohouš Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 mk405 - bratrovu odpověď máš v U2U. PS - ta cena je závislá na velikosti co bys chtěl. To co navrhnul mě přijde dost velký :myslim Citovat
Dave_k Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI mk405 - bratrovu odpověď máš v U2U. PS - ta cena je závislá na velikosti co bys chtěl. To co navrhnul mě přijde dost velký :myslim Zkus nahodit nějakou cenu za jistej rozměr a jaký je třeba rozlišení. Třeba se tady najde povícero zájemců. Citovat
Vertex Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI mk405 - bratrovu odpověď máš v U2U. PS - ta cena je závislá na velikosti co bys chtěl. To co navrhnul mě přijde dost velký :myslim Já chci taky plakát - nebo aspoň echo o cenách, udělám si fotku a pak to budu prodávat - utrhaj mi za to ruce:mrk Citovat
chechet Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 ja mam na dverich plakat 407 SW a 307 SW, oba v rozmeru A2, ale kde sem je vzal si fuckt nevzpomenu Citovat
Kurt Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 zeptej se pls co to tak vyjde jaké jsou velikosti a kolik musí být min rozlišení - docela by měto zajímalo že bych si nechal udělat plagátek 907 to víš u nás v chotěboři to nedělaj 907-my ve slušném rozlišení: http://www.dieselstation.com/archive/Peugeot-907/index.shtml Citovat
chechet Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 Původně zaslal: Kurt zeptej se pls co to tak vyjde jaké jsou velikosti a kolik musí být min rozlišení - docela by měto zajímalo že bych si nechal udělat plagátek 907 to víš u nás v chotěboři to nedělaj 907-my ve slušném rozlišení: http://www.dieselstation.com/archive/Peugeot-907/index.shtml heeej, bral bych plakat s interierem 907! btw: mit moznost si na to auto sahnout, tak bych asi mel sklon kousnout do toho kozenneho tapacirungu. vypada jak mnam cokolada dodatek: a timto prispevkem je ze me znalec. enem nevim ceho :D [upravil dne 16/1/06 chechet] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.