Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si zas něco vymyslela. Jelikož jsem si přes svátky kompletně předělala kancelář, ve které trávím skoro půlku života, vymalovala ji, zakytkovala a spol., napadlo mě, proč si jednu prázdnou stěnu nezaplácnout nějakým pěkným velkým Pežotím plakátkem...

No, to jsem ještě netušila, jak jsou na tom koncesionáři Peugeotu v ČR špatně. Objela jsem tři autosalony a NIC.

Ani jednou jsem nevypadala jak žebravý mnich, či špinavé zanedbané děcko potulných cikánů v 19. století (toto neberte prosím jako projev rasismu, používám pouze k dokreslení) a na otázku "Dalo by se u Vás sehnat nějaký plakát Peugeotu?"...jako že bych chtěla nějaký konkrétní typ, a spol., to bych si fakt NEDOVOLILA.....dostalo se mi odpovědí typu "Tohle my vůbec nedostáváme", "Nemáme................ledaže byste si u nás koupila auto." (obzvláš? vypečená odpověď), "Nejsou"......pak už jsem prosila aspoň o kalendář, prospektík, atd.....ve třetím už mě tak nasr*****, že jsem jim naservírovala rovnou, že to NECHCI ZADARMO (no co si myslíte, kdekoli jsem se zeptala, hodili na mě takový ten soucitný ksicht ve stylu HM, SI MYSLÍŠ, ŽE TI HO DARUJEM, KÁČO?), že si to zaplatím, ale že zřejmě ani tak nemám u žádného koncesionáře v ČR šanci.

Normálně mě fakt naštvali - ani ne tak tím, že v 21. století nejde něco jako plakát sehnat, jako svým přístupem a neskrývanou neochotou....takže bych těmto konkrétním hokynářům s auty chtěla vzkázat, a? si svoje promo strčí do p.r.d.e.l.í a že mě už dlouho neuvidí! :grr:grr:grr:grr:grr:grr

Odesláno

onehda jsem shanel plakat se 406kou, to jsi se mohla zeptat, rekl bych ti sve zkusenosti a mohla sis usetrit shaneni a taky trochu nervu ;)

Odesláno

a co sehnat plagátek ve větším rozlišení na netu a nechat si ho někde vytisknout :mrk dneska už jde vše zvlášte v praze to musí dělat na každém rohu :D

Odesláno

Myslíš si, že když si koupíš auto, že ti něco dají ? Kupoval jsem 206 loni v létě a taky mě napadlo, že bych snesl nějakej plakát. Dostal jsem jen kalendářík do peněženky. Sice pěknej, ale ne na zeď.

Odesláno

No mě se doma na skříni válí plakát složený z několika obrázků 205 T16, ale je tak obrovskej, že si ho dám na zeď až v novém bytě.

Dělal mě ho můj hodný bratr z reklamní agentury, takže pokud si Neto seženeš obrázek, nebo fotku tvého auta zeptám se ho a myslím, že plakát budeš mít. Pokud budeš chtít opravdu veliký - je třeba mít foto vysokého rozlišení aby se to při zvětšení nerozbilo na kostičky...........:papa

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

No mě se doma na skříni válí plakát složený z několika obrázků 205 T16, ale je tak obrovskej, že si ho dám na zeď až v novém bytě.

Dělal mě ho můj hodný bratr z reklamní agentury, takže pokud si Neto seženeš obrázek, nebo fotku tvého auta zeptám se ho a myslím, že plakát budeš mít. Pokud budeš chtít opravdu veliký - je třeba mít foto vysokého rozlišení aby se to při zvětšení nerozbilo na kostičky...........:papa

zeptej se pls

co to tak vyjde jaké jsou velikosti a kolik musí být min rozlišení - docela by měto zajímalo že bych si nechal udělat plagátek 907 :mrk to víš u nás v chotěboři to nedělaj :D

Odesláno

mk405 - bratrovu odpověď máš v U2U.

PS - ta cena je závislá na velikosti co bys chtěl. To co navrhnul mě přijde dost velký :myslim:myslim

Zkus nahodit nějakou cenu za jistej rozměr a jaký je třeba rozlišení. Třeba se tady najde povícero zájemců. ;)

Odesláno

mk405 - bratrovu odpověď máš v U2U.

PS - ta cena je závislá na velikosti co bys chtěl. To co navrhnul mě přijde dost velký :myslim:myslim

Já chci taky plakát - nebo aspoň echo o cenách, udělám si fotku a pak to budu prodávat - utrhaj mi za to ruce:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

zeptej se pls

co to tak vyjde jaké jsou velikosti a kolik musí být min rozlišení - docela by měto zajímalo že bych si nechal udělat plagátek 907 :mrk to víš u nás v chotěboři to nedělaj :D

907-my ve slušném rozlišení: http://www.dieselstation.com/archive/Peugeot-907/index.shtml

heeej, bral bych plakat s interierem 907!

btw: mit moznost si na to auto sahnout, tak bych asi mel sklon kousnout do toho kozenneho tapacirungu. vypada jak mnam cokolada :D

dodatek: a timto prispevkem je ze me znalec. enem nevim ceho :D:D

[upravil dne 16/1/06 chechet]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...