Radek Hurvajz Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Původně zaslal: Pucmeloun dlouho jsem si myslel, že se mě tenhle problém týkat nebude, ale minulý týden se to rozjelo. Koupil jsem samolepící matnou tapetu v Baumaxu a na jednom sloupku už to mám hotový, ale byla to strašná práce. Jinak to vypadá možná líp jak to origo - ale to bude možná tím, že to je nový. Já tam taky nemám nic, a vypadá to i líp bych řek. Citovat
sebastienf Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 To jste mi radost neudělali, jestli se s tím budu prdět dvě hodiny každou stranu tak to je hezký. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: sebastienf To jste mi radost neudělali, jestli se s tím budu prdět dvě hodiny každou stranu tak to je hezký. já to dělal v létě svítilo na to sluníčko tak to docela šlo. Vím že když sundavaj samolepky v jedny firmě tak je ohřívyjí fénem, jde to pak o hodne líp. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Původně zaslal: komisar slyšel jsem o nahřívací pistoli:roker To bych se asi bál o lak, tam je teplota už dost vysoká, ale zkušenost nemám, tam v ty firmě meli normální fén. Citovat
Ferry Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 tak ta horkovzdusna pistole ma minimalne 400°C, takze na tu bacha, to by se muselo delat hooodne opatrne z dosti velke vzdalenosti, staci priblizit o pul centimetru bliz a jde to dolu i s lakem, myslim ze staci pujcit si fen od manzelky ci pritelkyne a nahrivat to tim Citovat
P607Olda Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Původně zaslal: Ferry tak ta horkovzdusna pistole ma minimalne 400°C, takze na tu bacha, to by se muselo delat hooodne opatrne z dosti velke vzdalenosti, staci priblizit o pul centimetru bliz a jde to dolu i s lakem, myslim ze staci pujcit si fen od manzelky ci pritelkyne a nahrivat to tim Hlavně aby ten fen od pritelkyne nevidela manzelka... [upravil dne 5.12.2006 P607Olda] Citovat
Ferry Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Původně zaslal: P607Olda Hlavně aby ten fen od pritelkyne nevidela manzelka... hehehe to by byl pak taky poradne horkej ficak Citovat
Spartakus Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Tak já ty polepy sundával taky a můžu za sebe říct že jsem čekal že to půjde sundat líp. Dělal jsem to dvě hodiny než jsem to sundal ze všech dveří (hlavně to lepidlo teda,polepy docela šli sundat) . Použil jsem tech. benzín a perchlor (tím to šlo asi trošku líp).Mám bílý auto a ty sloupky jsou taky v barvě tak jsem to tak nechal a vypadá to dobře,teď mám celý auto bílý a tak jsem to chtěl. Citovat
Spartakus Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Původně zaslal: Spartakus Tak já ty polepy sundával taky a můžu za sebe říct že jsem čekal že to půjde sundat líp. Dělal jsem to dvě hodiny než jsem to sundal ze všech dveří (hlavně to lepidlo teda,polepy docela šli sundat) . Použil jsem tech. benzín a perchlor (tím to šlo asi trošku líp).Mám bílý auto a ty sloupky jsou taky v barvě tak jsem to tak nechal a vypadá to dobře,teď mám celý auto bílý a tak jsem to chtěl. Sorry s tím textem jsem to trošku nevystihl tak se omlouvám jestli se vám to taky zobrazuje hrozně široký. Citovat
Spartakus Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Původně zaslal: Spartakus Původně zaslal: Spartakus Tak já ty polepy sundával taky a můžu za sebe říct že jsem čekal že to půjde sundat líp. Dělal jsem to dvě hodiny než jsem to sundal ze všech dveří (hlavně to lepidlo teda,polepy docela šli sundat) . Použil jsem tech. benzín a perchlor (tím to šlo asi trošku líp).Mám bílý auto a ty sloupky jsou taky v barvě tak jsem to tak nechal a vypadá to dobře,teď mám celý auto bílý a tak jsem to chtěl. Sorry s tím textem jsem to trošku nevystihl tak se omlouvám jestli se vám to taky zobrazuje hrozně široký. Ha už je to dobrý. Citovat
Ferry Odesláno 6. prosinec 2006 Odesláno 6. prosinec 2006 BTW v Brandyse nad Labem prodava firma MK KOSA sadu polepu na vsechny 4 sloupky pro 406ku sedan za 200Kc, viz ZDE Citovat
Ferry Odesláno 6. prosinec 2006 Odesláno 6. prosinec 2006 Původně zaslal: komisar to je dobrá cena:papa:papa:papa ze jo, a maj tam i dobry ceny na ozdobne chromove samolepici listy, asi si udelam radost, uz dlouho je chci, ale min jak 55Kc za metr jsem zatmi nevidel, tady vychazi na nejakych 26:D Citovat
Tornado Odesláno 6. prosinec 2006 Odesláno 6. prosinec 2006 To je vic jak dobra cena!!!! U Peugeotu chcou za jednu nalepku (na jedny dvere!) 130kc!!!!! Citovat
Alur Odesláno 8. leden 2007 Odesláno 8. leden 2007 Dělal jsem to před 3 dny, v této zimě, teda spíš podzimu? Hezky v garáži, ukradl jsem mámě fan, a hezky po částech fenoval, šlo to řekl bych na výbornou - jen je to potřeba dobře nahřát....sundaval jsem starou z jedněch dveří, a dával na druhé, pač jsem dveře měnil... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.