Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pucmeloun

dlouho jsem si myslel, že se mě tenhle problém týkat nebude, ale minulý týden se to rozjelo. Koupil jsem samolepící matnou tapetu v Baumaxu a na jednom sloupku už to mám hotový, ale byla to strašná práce. Jinak to vypadá možná líp jak to origo - ale to bude možná tím, že to je nový.

Já tam taky nemám nic, a vypadá to i líp bych řek.;)
Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: sebastienf

To jste mi radost neudělali, jestli se s tím budu prdět dvě hodiny každou stranu tak to je hezký.

já to dělal v létě svítilo na to sluníčko tak to docela šlo.:papa

Vím že když sundavaj samolepky v jedny firmě tak je ohřívyjí fénem, jde to pak o hodne líp.
Odesláno

tak ta horkovzdusna pistole ma minimalne 400°C, takze na tu bacha, to by se muselo delat hooodne opatrne z dosti velke vzdalenosti, staci priblizit o pul centimetru bliz a jde to dolu i s lakem, myslim ze staci pujcit si fen od manzelky ci pritelkyne a nahrivat to tim

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

tak ta horkovzdusna pistole ma minimalne 400°C, takze na tu bacha, to by se muselo delat hooodne opatrne z dosti velke vzdalenosti, staci priblizit o pul centimetru bliz a jde to dolu i s lakem, myslim ze staci pujcit si fen od manzelky ci pritelkyne a nahrivat to tim

Hlavně aby ten fen od pritelkyne nevidela manzelka...

[upravil dne 5.12.2006 P607Olda]

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Hlavně aby ten fen od pritelkyne nevidela manzelka...

hehehe :D to by byl pak taky poradne horkej ficak :D

Odesláno

Tak já ty polepy sundával taky a můžu za sebe říct že jsem čekal že to půjde sundat líp.

Dělal jsem to dvě hodiny než jsem to sundal ze všech dveří (hlavně to lepidlo teda,polepy docela šli sundat) . Použil jsem tech. benzín a perchlor (tím to šlo asi trošku líp).Mám bílý auto a ty sloupky jsou taky v barvě tak jsem to tak nechal a vypadá to dobře,teď mám celý auto bílý a tak jsem to chtěl.:super

Odesláno
Původně zaslal: Spartakus

Tak já ty polepy sundával taky a můžu za sebe říct že jsem čekal že to půjde sundat líp.

Dělal jsem to dvě hodiny než jsem to sundal ze všech dveří (hlavně to lepidlo teda,polepy docela šli sundat) . Použil jsem tech. benzín a perchlor (tím to šlo asi trošku líp).Mám bílý auto a ty sloupky jsou taky v barvě tak jsem to tak nechal a vypadá to dobře,teď mám celý auto bílý a tak jsem to chtěl.:super

Sorry s tím textem jsem to trošku nevystihl tak se omlouvám jestli se vám to taky zobrazuje hrozně široký.

Odesláno

Sorry s tím textem jsem to trošku nevystihl tak se omlouvám jestli se vám to taky zobrazuje hrozně široký.

Ha už je to dobrý.:D

Odesláno
Původně zaslal: komisar

to je dobrá cena:papa:papa:papa

ze jo, a maj tam i dobry ceny na ozdobne chromove samolepici listy, asi si udelam radost, uz dlouho je chci, ale min jak 55Kc za metr jsem zatmi nevidel, tady vychazi na nejakych 26:D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dělal jsem to před 3 dny, v této zimě, teda spíš podzimu?:) Hezky v garáži, ukradl jsem mámě fan, a hezky po částech fenoval, šlo to řekl bych na výbornou - jen je to potřeba dobře nahřát....sundaval jsem starou z jedněch dveří, a dával na druhé, pač jsem dveře měnil...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...