Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes se tlumícím materiálem vytlumovali přední dveře. Origo vytlumení (těsnění) už bylo zpuchřelé, netěsnilo, a dveřma okolo repráku mi voda tekla na těsnící gumu kolem dveří a následně do auta.

Tak už doufám,že s tím budu mít pokoj :) 

Odesláno

Jinak set reproduktorů od Mac Audio dokáže za svoji cenu zahrát velmi pěkně. Oproti origu to hraje fakt skvěle. Tady mám malou ukázku jen oválů z setu,předek ještě nebyl zabudován. Jinak video je malinko starší a plato apod už vypadá jinak :D 

Odesláno

Všude kde máš mít origo těsnění,přesněji tam kde je origo těsnění. Sundáš tapec a máš těsnění pod reprákem,nad ním a přes stahovačku,jakmile je tam někde mezírka,tak už je to v háji,dělal jsem to celé nové.

Odesláno

Přesně tě nechápu, ale asi vím, kde budu mít problém, nemám tam za reprákem parozábranu (dveře byly měněné), tak asi tudy tam bude téct. :myslim 

Odesláno (upraveno)

Takže... .Pokud Vám do auta teče přes přední dveře,tak nahraďte parozábranu vytlumovacím materiálem pro audio. Na fotce je pěkně vidět, kde všude je. Pod reprák a ty dvě díry vedle kliky (na levé straně i na pravé) stačí na jednu stranu 30x30 vytlumovacího materiálu a ještě vám zbide. Jeden kus stojí 79,-,což si myslím je v pohodě :) A na ten motůrek stahovačky (největší díra)  zvolte 50x50 a už by tam téct nemělo :)   

detail-3.jpg

Upraveno uživatelem Peu306

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...