Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové,nevíte jak je možné,že i přes to,že mám novou páčku na přední a zadní mlhovky, i přes to,že jsem přidal relátko,tak do originálních kabelů od mlhovek nejde proud?

Odesláno

Tu pojistku bych zkusit mohl,ale nevím v jakém slotu by měla být a hlavně kolik Amper by měla mít. 

Jinak relé jsem tam dával podle 306 z roku 98,která už měla mlhovky vepředu.

22851652_10209830499734858_1391054454_o.jpg

Odesláno

to rele prave bylo mysleno z toho duvodu ze ja do svyho auta strcil trochu jine a mlhovky mi prave svitily porad :P
mel ten plochy konektor (u tebe na fotce) na kraji a ne uprostred (nekdy byvaji 2 za sebou)
u tebe to mozna jeste muze byt i ta pojistka - pak jedine schema zapojeni a projit kabelaz

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Vena garážmistr napsal:

O mě je známo že, nefandím nějakému velkému předělávání a překrášlování . Ale tohle se mě osobně vcelku líbí.

Tak to velice děkuji,jsem rád,že se líbí. ;) :aut 

Upraveno uživatelem Peu306
Odesláno

Origo kabely zatím vynechány z důvodu,že do jednoho origo štekru z neznámých příčin nejde šťáva,do druhého ano,takže potom se budu potom pídit. 

Jinak jak jsem psal,mlhovky fungují i teď  jak mají,přes relé,přes pojistku,na první polohu na páčce,takže se akutně potom pídit nemusím :) 

Odesláno

Dnes proběhla výměna fridexu.

Takže jsem se konečně odhodlal odmlžit i mlhovky.  Teď to zase jen složit dohromady :D 

Ale ten yellow LOOK mě na ty mlhovky láká čím dál víc a víc,stále nad tím přemýšlím. :aut

20171111_132247.jpg

20171111_132306.jpg

Odesláno

Pekný peugeot ,celkovo s ami tento štýl úprav páči :D .. Ja napr mám žltú fóliu na hmlovkach a za skúšku to stojí pri najhoršom ju dáš dole 

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Děkuji Ti :) 

Takže po 400 000 km se mi poprvé začala ozývat zadní náprava ,tudíž zanedlouho bude první repas. 

Dále jde Pug v příštím týdnu na výměnu poloosy,už maličko chroupe kloub při plném rejdu. Na straně u řidiče  už je poloosa nová,tak i na straně spolujezdce bude klid :) :papa

Upraveno uživatelem Peu306
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Takže poloosa vyměněná ,konečně máme při plném rejdu klídek ;) 

Pár dní zpět jsme se dokonce projeli ve sněhu,hezká změna,když stále jen prší :D 

20171210_165525.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...