Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mám problém venkovní teploměr nezobrazuje žádnou hodnotu jen blikající čárky? Setkali jste se s tím někdo?

Odesláno

Jestli to mas stejne, jako 406tka, tak mas cidlo v pravem zrcatku. Bud bude vadne cidlo a nebo bude problem v dratech od nej (prelamane ve dverich, rozpojeny nejaky konektor,...)

Odesláno

Je to original peugeot, rv.1994 66kw diesel, hodiny a teploměr na jednom displeji. Já si taky myslim, že by to mohlo být čidlo nebo kabel, ale nevím kde je čidlo, pravé zrcátko už jsem měl rozebraný a tam nic nebylo?

• O 2 týdny později...
  • O 2 roky později...
Odesláno

honza406: udělal jsem malý schéma, jen je otázka který z toho co jsem nakreslil je správný. Podle toho jak jsi to napsal by mělo platit \"A\" ale bude lepčí když to potvrdíš ty:super

post-0-1410960396238_thumb.jpg

Odesláno

Teď jsem si to schválně spočítal (doufám, že si ten vzoreček ještě pamatuju správně). Výslednej odpor u verze s použitím termistoru 3k3 + paralelně 15k je 2704,91ohmu

Odpor zapojení dle schéma \"A\" je 2860ohmu

Odpor zapojení dle schéma \"B\" je 2686,35ohmu

Z měho pohledu, kdybych tohle stavěl já, asi bych použil schéma \"A\" ale R3 bych nahradil trimrem, aby se případná teplotní odchylka dala nějak doladit;)

[upravil dne 4.1.09 Mefisto86]

Odesláno

Whitetiger: Pokud to chceš rychle, tak požij variantu termistoru 3k3 + paralelně odpor 15k. Chtělo by to asi znát přesnej odpor obvodu od výrobce, pak se dá přemejšlet dál, kterou variantu použít. Takhle ti to zatim neřeknu. Ale chystám se tohle dát do svojí 405GL, tak pak uvidíme jak to bude fungovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...