Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

sterace magic wash - dodělání?

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zpětný ventil dej kamkoli, kde je dobrý přístup. Původní zpětný ventil je zřejmě u motorku, ale přídavný může být kdekoli po cestě. Možná by stačilo ten původní vyčistit. Rozpoj hadičku někde u kapoty, zkus pořádně prostříkat a hlavně zkus fouknout v protisměru do hadičky, zda je tam protitlak, anebo zpětný ventil propouští.

Koukám, že Škoda má něco podobné na zadní stěrač, možná by to šlo rovnou použít, anebo jen mírně přizpůsobit upevnění. Akorát, že na původní 5008 (stěrače L/P zrcadlově) by toto pasovalo jen na levý stěrač, na pravý by bylo třeba zrcadlové provedení, nejen uchycení, ale hlavně přívod kapaliny.

https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6y6955957-zadni-tryska-ostrikovace-oe-4812.html

Clipboard01.jpg

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

No jen škoda, že to na té 5008 stříká pěkně naprd... Zkoušel jsem to a pořád jsem se divil, že je na skle málo vody a tak divně se tam mele ...

Odesláno (upraveno)

tak tady slibena videa. Pokud auto stoji delsi dobu, tak je to vyraznejsi.

vzdy to chlistne par kapicek, pak je prodleva a pak teprve to zacne kropit

Upraveno uživatelem Mojo2
doplneni
Odesláno

A já myslel, že to je u stadionu Wembley :aut 

Mojo2: To mi nějak tragický nepřijde :myslim Když tam dáš ten zpětný ventil, aby nad tím bylo ještě alespoň metr hadičky, tak tam bude zůstávat dost kapaliny a bude to myslím OK :myslim 

Odesláno

ono se to nezda, ale kdyz sterace dojedou do tretiny drahy na sucho, tak se mi to moc nelibi. Musim najit chvilku a podivat se kam ho nejlepe nacpat ;)

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...