Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Díky, ale nesháním tu konkrétní nabídky, ale spíš jen názory na konkrétní typy aut. Nejsem stopro rozhodnutej, že budu kupovat a ani ne teď, je to prostě jen o porovnání modelů

Odesláno

ja mel pri vyberu cabria jasno, chtel jsem jedine 306 :) do 206CC se mi vzdycky blbe nasedalo, vzdycky jsem se prastil do hlavy o predni sklo (kdyz byla strecha dole), 307 CC se mi nelibi a za 308CC uz by mi bylo lito penez :)

306 ma pro me perfektni design, zadek je mimoradne povedenej a elegantni a predek s cirou optikou a kulatyma mlhovkama je taky peknej.

na 25km trasy bych do nafty taky nesel, mam v ty moji 306 1.6 8V 72kW a zere to i pri svizny jizde 6litru

Odesláno

Já si na "krizi" pořídil taky cabrio s hardtopem, už jsem to tu kdysi ventiloval, avšak jiné značky a úplně jiných parametrů, než jaké píšeš. Rozhodně to není nafta, ani automat, jen 2 sedadla, ale na sedadle spolujezdce připevním i dětskou isofix sedačku :) 

Pokud nejsem služebně mimo domov (bohužel zřídkakdy), používám auto denně kolem 100km/den (mimo zimu), dá se s ním jezdit civilně i sportovně. Vím, že jsem na Peugeot fóru, ale určitě bych doporučil podívat se i na jiné producenty auťáků ;)

Odesláno

Ta 306 je krásný auto, vo tom žádná, ale pro mě už dost starý

Jiný než Peugeot asi nechci, od 2004 mám jen Peugeoty a prostě mi sedí

Nic tady ještě nebylo o 207cc?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...