skuci Odesláno 20. květen 2017 Odesláno 20. květen 2017 ahoj, dovolte mi se s Vámi podělit se zkušenostmi s novou 5008,v krásné bílé perleti, verzi GT s automatem, poháněnou naftovým dvoulitrem s 133kW, na 19" kolech, 7míst k sezení, střešní okno... no prostě plná palba. Auto bylo prakticky nové, tuším s 200km na tachometru. Nejdřív asi začnu negativy, které jsem za těch pár stovek kilometrů za volantem postřehl... Jen musím podotknout, že ti co mě neznají, mám 95kg, 192cm, dlouhé nohy a v běžném autě za mnou není moc místa tak a teď ty mínusy... - trvalo mi asi 40km, než jsem si našel správnou pozici za volantem, je to hlavně tím, že kaplička přístrojů (i-cockpit) je hodně nízko a při běžném nastavení volantu jsem na spodní část neviděl, takže jsem si musel hodně hrát s nastavením - auto mělo střešní okno a když jsem si dal sedačku výše, tak jsem se vlasy dotýkal o střechu - v autě u výdechů klimatizace nenajdete klasická kolečka na snižování intenzity síly vzduchu, takže buď to musíte úplně vypnout, nebo skrze multimediální systém nastavit, aby to foukalo jinam, nebo snížit intenzitu tam (3 stupně), což mě teda trošku zarazilo, ale nemá to ani nová 3008 - poslední věc, ze který jsem byl úplně rozladěn byla navigace... (viz obrázek) při zadávání názvů měst a ulic na vás vyskočí klávesnice, která je prostě jen za sebou seznam písmen (žádná qwertz ani qwerty... stejně jsem to měl u předchozího auto Hyundai i40, takže si na to člověk musí zvyknout, po pár měsících to má člověk v ruce ale očekával bych tam něco lepšího, třeba dojde k úpravě při nějaké aktualizaci) a to je všechno k mínusům, teď asi takové běžné věci a na závěr pár bombových vychytávek, za co to auto budete milovat Auto, ač se netváří zas tak velice je vevnitř opravdu prostorné, řidič má místa kolem sebe hodně moc (moje pravé koleno občas naráželo do plastu, který nebyl měkčený a v kraťasech nic moc, sedadlo úplně vzadu na maximální možné vzdálenosti, po vystoupení jsem si sám za sebe sedl a to musím říct, že se mi stalo pouze v jednom autě (neberu A8, Mercedes Benz S a a BMW 7 apod. ) a tím byla Škoda Superb, takže pokud bude člověk běžného vzrůstu, tak vzadu se může tancovat a děti na 100% neokopou sedačku řidiče, kufr běžný, toto byla varianta se 7 sedačkami, takže žádná rezerva a vyvýšená podlaha. Třetí řada sedaček samozřejmě nouzová nebo pro děti já jsem se tam ani nezkoušel dostat. Euro 6 dal bohužel nutnost i dolévání AdBlue, chytře vyřešeno otvorem vedle hrdla nádrže. Full LED asi nemusím ani moc zmiňovat... i ve dne, když na dálnici probliknete auto hodně daleko před vámi, tak to světlo vidíte, v noci máte den. Auto vybaveno všemožnými senzory, kamery apod, při couvání využívá ptačí perspektivu, super věc, třeba při couvání k obrubníkům, nebo u obchoďáku, aby se člověk trefil do čar. Automatické otevírání dveří kufru mávnutím po zadním nárazníkem taky super. Věc na kterou si člověk musí taky zvyknout, je uchycení volantu (stejné jako je u Mercedes Benz S) a to pouze na dvou místech, myslím si, že minimálně tak 50% jsem určitě měl ruku položenou na spodku volantu. I-Cockpit je asi kapitola sama o sobě... miliony druhu nastavení, zobrazení veškerých údajů různě poskládatelných, info o adaptivním tempomatu,navigace apod, no prostě super. Zde teda ještě musím říct jednu věc, na kterou jsem čuměl jako blázen... cca před 2 dny v Kolíně uzavřeli jednu silnici, protože ji opravují a normálně ta navigace to už věděla a tu oblast ukazovala jako neprůjezdnou. Jestli po napojení přes Wifi to nějak spáruje s informacemi, které tahá nevím odkud, ale to je super vychytávka, kterou bych teda nečekal, že bude zrovna fungovat v ČR! Součástí byla i lepší aparatura Focal... opravdu hoooodně dobrá Spotřeba... Vysoká,"těžká" krabice, která mimochodem má cca 1600 provozní hmotnost,což není vůbec moc,nejsilnější nafta, automat... člověk by čekal kdovíco... limitní přesun s podílem cca 30% dálnice a 55% mimo město se dá hravě za 6,5l/100km, což mi přijde moc pěkný... samotný přesun dálnice svižnějším tempem se pak drží hodnota kolem 7-7,5l/100km To by bylo asi tak všechno k hlavním postřehům auta, které jsem zatím měl možnost vyzkoušet. Hlavní + - LED světla - multimediální systém - i-cockpit - kultivovanost, odhlučnění a spotřeba KDYŽ BY NĚKOHO ZAJÍMALI NĚJAKÉ SPECIFICKÉ ÚDAJE, SPEŠL VYCHYTÁVKY, NEBO POTŘEBOVAL TŘEBA NĚCO ZMĚŘIT, TAK ŘEKNĚTE...! P.S. Když si podíváte na poslední fotku, taky Vám to připomíná Range Rover Evoque? Citovat
Charlie 607 Odesláno 20. květen 2017 Odesláno 20. květen 2017 Já si pozici za volantem našel hned, jen volant to chtělo kapku víc do klína, ale maximálně mi to vyhovovalo. Mám 190cm, 105kg a já se teda dozadu sám za sebe nevešel, na nohy místa dost, ale na hlavu ne, i když jsem si zadní opěradlo víc sklopil, tak jsem měl hlavu zapřenou o strop. A sedačky vzadu mi tedy přišli úzké, né moc pohodlné, ale seděl jsem tam jen chvilku. Jinak asi stejná specifikace, taky GTčko. Zvykl bych si na něj rychle. Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk Citovat
skuci Odesláno 21. květen 2017 Autor Odesláno 21. květen 2017 Charlie 607: no to bylo právě ono, volant víc do klína... to jsem moc nechtěl tak sem hledal jinou variantu já sem teda nad hlavou místa měl stejně jako vepředu... Citovat
BFG Odesláno 21. květen 2017 Odesláno 21. květen 2017 Taková drobnost, co taková sranda stojí? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 21. květen 2017 Odesláno 21. květen 2017 Peugeot-5008-gt-new-cenik.pdf Citovat
skuci Odesláno 21. květen 2017 Autor Odesláno 21. květen 2017 Tuším že konkrétně tento vůz ceníkovka cca 1,1mil Citovat
MJSytic Odesláno 22. květen 2017 Odesláno 22. květen 2017 V 20. 5. 2017 at 11:29, skuci napsal: - poslední věc, ze který jsem byl úplně rozladěn byla navigace... (viz obrázek) při zadávání názvů měst a ulic na vás vyskočí klávesnice, která je prostě jen za sebou seznam písmen (žádná qwertz ani qwerty... stejně jsem to měl u předchozího auto Hyundai i40, takže si na to člověk musí zvyknout, po pár měsících to má člověk v ruce ale očekával bych tam něco lepšího, třeba dojde k úpravě při nějaké aktualizaci) Jé to tu předváděčku půjčili tomu pravému Expert PEPA v akci Citovat
MJSytic Odesláno 22. květen 2017 Odesláno 22. květen 2017 Jinak zavírání průduchů funguje. To jen pro upřesnění, jak píšeš "vypnout". Asi bylo myšleno je zavřít Citovat
skuci Odesláno 22. květen 2017 Autor Odesláno 22. květen 2017 Aha tak to asi někde v nastavení, ke kterému jsem se nedostal... Jinak ty výdechy jsem myslel regulaci síly, teď jsem s tím jel, nastavil teplotu a dopředu to foukalo jako blázen tak sem to radši vypnul A teda další 2 postřehy... 1. + Ostřikovače ve stěračích, teď na dálnici na mouchy úplně super 2. + Zadní hlavová opěrka, tahle vypadá jako funkční a vysoká a ne jen nějaká náhražka aby tam byla Citovat
MJSytic Odesláno 22. květen 2017 Odesláno 22. květen 2017 Koukám, že ty jsi taky jeden z těch, co nečte manuály k autům, co? Klávesnice, se přepíná překvapivě tou ikonkou klávesnice vlevo dole Výdechy jdou normálně přivřít, nebo úplně zavřít a ostřikovače ve stěračích jsou krásně popsány v manuálu Nevím, jak modely Peugeotu, ale Citrouš to už nějaký pátek používá Recenze Autosalon hadr Citovat
skuci Odesláno 22. květen 2017 Autor Odesláno 22. květen 2017 To byl jen takový postřeh od běžného uživatele A k těm výdechum, tak mě se teda nepovedlo to regulovat, buď s tim šlo hýbat a určovat směr nebo to dát úplně na stranu a tím zavřít, ale aby to foukalo jen rovně a méně aniž bych to manuálně na displeji utlumil ne jako asi chápu že to jde, ale mě tam prostě chybí to kolečko, už jen z toho důvodu, kdy vím, jaké rozdílné podmínky panují v létě v autě na straně řidiče a spolujezdce Citovat
Mojo2 Odesláno 22. květen 2017 Odesláno 22. květen 2017 jeste jsem v tom nesedel, ale muj nazor je, ze manualni kolecko pro stelovani intenzity vydechu proste nenahradis. Jednoduche a funkcni, proc to schovavat nekam za dotykovej displej. Je zde spoustu lidi co tvrdi, ze klimatizaci maj na auto, teplotu nastavi jednou a vubec uz s ni nehejbou. Ja osobne treba s teplotou hejbu docela casto. Je rozdil kdyz auto stoji venku a je vyhrate, nez kdyz stoji v garazi. Zrovna tak, kdyz se jede na kratkou vzdalenost a nebo na dlouhou kdy se pak vychladi i plasty atd... nemluve o spolujezdci, kterej vetraky obcas i zavira. Jestli jsou ostrikovace integrovany do listy steracu, tak jedine super a konecne mozna bude okno rovnomerne namocene a bude se dobre strirat. Ono ty sterace o velikosti 60 cm je docela problem namocit :-( Jen nechci videt cenu tech styracich list... Citovat
skuci Odesláno 22. květen 2017 Autor Odesláno 22. květen 2017 Mojo2: jestli jsem na to dobře koukal, měl jsem to i rozebraný, tak ten mechanismus je takový, že máš nacvaknuty klasický Flat stěrač a pod ním jsou schovaný 2 trysky, které zůstávají v ramínku a vedou až dovnitř auta takže výměna bude cenově stejná BFG a Pe.Tr: cena hrozná, ale je to stejný, jako když ukazovali Superba, že nejdražší je asi za 1,4 ale většina lidí si kupuje za míň, tady je možna všechno z příplatku, co jde Citovat
radek171076 Odesláno 22. květen 2017 Odesláno 22. květen 2017 Viděl jsem ceník nové 3008 a řekl bych, ze masakr. Jsem velice zvědav na kompletní ceník nové 5008. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. květen 2017 Odesláno 22. květen 2017 Vždyť ho mají dávno na webu Peugeot-5008-new-cenik.pdf Citovat
BFG Odesláno 22. květen 2017 Odesláno 22. květen 2017 To je jedna z věcí, proč vlastně i komentuju cenu, vono to auto není z třídy, do které se montují plnohodnotné komponenty, ale mají přitom podobnou cenovku. Zjednodušení výdechu klimy, je pouze úspora. V Superbu je třeba tenhle komponent krapet jinde, a to je taky důvod, proč to auto stojí víc, no i když, stojí víc? Ještě jeden příklad, výdech na novým Mondeu a třeba na BMW Grandturer. Ty auto stojí v nějaké konfiguraci úplně stejně a přitom se tyhle dvě věci nedají absolutně srovnat. Mondeo je v tomhle snad horší než Duster. PS: nakonfiguruj si to za 550tCZ a potom básni, už to takový pěkný verše nebudou. I když musím uznat, že se mi to celkem líbí na pohled. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.