Peu306 Odesláno 16. červen 2017 Autor Odesláno 16. červen 2017 Tak od té doby,co jsem vlastně zpozoroval kapky oleje na zemi,tak jsme ten kloub důkladně očistily a už je cca 1-2 měsíce stále krásně čistej,takže budu mít nakonec v háji jednu z těch trubiček. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. červen 2017 Odesláno 17. červen 2017 Tak pokud to bude trubička tak to buide v pohodě, ta se vymění. Horší je to právě pokud je v háji simering v tom krčku, bez celkové repase to samotný vyměnit nejde. Citovat
martinikus Odesláno 28. červen 2017 Odesláno 28. červen 2017 Ahoj, máte někdo zkušenost s těmi firmami, které nabízejí tyhle repase? servo-rizeni.cz, servorizeni.cz nebo další... Díky. (teče mi převodka řízení a prý to bez jinak než repasí celé převodky opravit nejde) Citovat
martinikus Odesláno 28. červen 2017 Odesláno 28. červen 2017 ještě jsem našel http://www.bestautodily.cz/peugeot/807/repasovane-hrebenove-serv-4/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.