Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no to jo,tak do ostravy asi fakt nepojedu a nemohli by treba poradit nejakou firmu tady v mym okoli??:myslim

kdyz tak nejakou webovou starnku na tu firmu??diky moc!!

• O 2 týdny později...
  • O 5 týdnů později...
Odesláno

A k čemu to mračítko slouží? To jen aby jste to měli jinačí než druhý? Vždy? takhle se snad zmenšuje svíticí plocha. Za války na světla dávali mračítka, aby nebyli vidět. :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

mraceni paskou bych zaradil do sekce TUZING:xvul

Vždy? je to jedno jestli tuzíš kusem plastu, nebo páskou. Nehledě na rozkošné rady typu. nech si je udělat na zakázku. Už vidim ,jak si je pak necháš homologovat a že zasahujou do činné plochy světel, na to bych si vsadil. Ono, je to ale jedno, protože jsou zkrátka na světlech. Jsou to podobné kecy, jako \"mračim zásadně kapotou, mračítka jsou pro tuzery. Tahat něco přes světla je prostě tuzing a jak tomu budeš říkat, na tom nezáleží, ani jak to uděláš. Nelíbí se ti vzhled ? Kup si jiná světla, i když je to v případě Peugeotu svatokráděž, jen si je tam dej. To už je otázka vkusu a ne techniky. Podle mě sice každej jouda cpe na svoje světla ty kousky plastu, aby se to konečně tvářilo jako naše Peugeoty, ale jak říkám to už je o vkusu.

Odesláno
Původně zaslal: white

takhle vypadaj správný mračítka na novej model

http://www.volny.cz/tuning406/406A.jpg

mám i adresu kde to splašit ale je to v nemecku (taky bych do toho šel)

[upravil dne 24/2/Fri, 24 Feb 2006 18:54:01 +0000Fri, 24 Feb 2006 18:54:01 +0000 white]

co mate vsichni s mracitkama? vzdyt peugeot je snad jediny auto, ktery zepredu vypada nasrane a zezadu vysmate... :)

btw taky by me konecne zajimalo, cim jsou tak super M3-like zrcatka? vzdyt je v nich houby videt a tou dirou mezi lita bordel na sklo presne do zaberu... doufam, ze me nekdo s nima nesejme na dalnici pri predjizdeni...

Odesláno

jeee, neblbnete s mracitkama, proc primracovat ty pekny kukadla? peugoti tvary jsou proste krasny samy o sobe....jedna spoluzacka mela treba vypracovanou maturitni otazku na tema driving o tom, jak maj peugeoti krasny ocicka.....skoda jen ze si to nevylosovala, to bych rada slysela a videla...:D:D:D

Odesláno

Je to otázka vkusu. Jak by to vypadalo, kdyby na světě byly všechny auta v sérii? Mě osobně by se to nelíbilo. Od toho je tuning. Komu se líbí mračítka, a? mračí, proč ne. Na STK to problém není - zatím:D

Odesláno

To paul jane: ano to je ta adresa kterou jsem měl na mysli. Mračítka jsou věc názoru. Tuning je vůbec věc názoru.

To zbrojnoš: najdi si ve starších příspěvcích diskuzi o mračítkách, je tam i obrázek jak to omezuje činnou plochu světla jak při potkávačkách tak při dálkových

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

Je to otázka vkusu. Jak by to vypadalo, kdyby na světě byly všechny auta v sérii? Mě osobně by se to nelíbilo. Od toho je tuning. Komu se líbí mračítka, a? mračí, proč ne. Na STK to problém není - zatím:D

presne tak, je to otazka vkusu (resp. u nekterych aut nevkusu). davejte si tam co chcete, ale neohrozujte tim ostatni. coz v pripade snizovani ucinne plochy svetel, zejmena koncovych/brzdovych plati...

• O 2 týdny později...
Odesláno

me se to libí

0000.jpg

pokud by jste to někdo jel kupovat tak si na mě vzpomeňte nejak se dohodnem

[upravil dne 7/3/Tue, 07 Mar 2006 21:35:58 +0000Tue, 07 Mar 2006 21:35:58 +0000 white]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Obcas tu nekdo do nemec jel :-) nechce si nekdo udelat výlet? Já tam nemůžu, za prvé mám folie a za druhé bych se ztratil. Nemám orientační smysl. A zapoměl jsem se zmínit že mám odpor k němčině :-) Tak jedině že to někdo doveze...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...