Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

dodělání klimy do Boxera III r.v. 2009

Recommended Posts

Guest bluepointed
Odesláno

Poradí někdo jestli existuje nějaká možnost dodělání klimatizace do Boxera r.v. 2009, verze L1H1. Díky.

Guest bluepointed
Odesláno

díky za info, takhle to nemá smysl... spíš mě napadlo, jestli tam nejde přendat nějaká třeba z bouranýho boxera... nebo jestli se najde někdo, kdo to třeba už dělal...

Guest bluepointed
Odesláno

no to mi je jasné... spíš mě zajímá jestli půjde komplet vymontovaná klima z bouranýho boxera namontovat to auta co je bez klimy, nebo to prostě nebude pasovat, netuším co by to obnášelo, resp. jestli to má vůbec smysl

Odesláno

Je toho hodně a smysl to nemá, jednodušší je prodat a koupit (a přitom se posunout o generaci dále.) Ale jde to.

Začni tím, že si seženeš bourané auto přesně stejné jako máš s klimou, tedy i typ motoru. U některých se přehazuje např. i vana, protože má držáky na kompresor. A pak několik dní pilné práce a trochu štěstí, aby to pasovalo. Málokdo to dělá. Leda amatérsky, když nekouká na čas a režijní shánění a taky na odstavení auta, které ho živí. A taky se to nemusí dařit a budeš stát další týden. Profesionálně do toho nikdo nejde, protože když by počítal 400 na hodinu a související riziko neúspěchu, tak do toho nepůjde.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...