Guest bluepointed Odesláno 5. květen 2017 Odesláno 5. květen 2017 Poradí někdo jestli existuje nějaká možnost dodělání klimatizace do Boxera r.v. 2009, verze L1H1. Díky. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. květen 2017 Odesláno 5. květen 2017 jo dela to firma webasto - priprav si asi 40 tisic nebo tam dat original - priprav si asi 100 tisic Citovat
Guest bluepointed Odesláno 5. květen 2017 Odesláno 5. květen 2017 díky za info, takhle to nemá smysl... spíš mě napadlo, jestli tam nejde přendat nějaká třeba z bouranýho boxera... nebo jestli se najde někdo, kdo to třeba už dělal... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. květen 2017 Odesláno 5. květen 2017 no jde - ale najdi bourane auto a prehaz to komplet Citovat
Guest bluepointed Odesláno 5. květen 2017 Odesláno 5. květen 2017 no to mi je jasné... spíš mě zajímá jestli půjde komplet vymontovaná klima z bouranýho boxera namontovat to auta co je bez klimy, nebo to prostě nebude pasovat, netuším co by to obnášelo, resp. jestli to má vůbec smysl Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. květen 2017 Odesláno 5. květen 2017 Všechno jde když je člověk šikovný Citovat
P607Olda Odesláno 6. květen 2017 Odesláno 6. květen 2017 Je toho hodně a smysl to nemá, jednodušší je prodat a koupit (a přitom se posunout o generaci dále.) Ale jde to. Začni tím, že si seženeš bourané auto přesně stejné jako máš s klimou, tedy i typ motoru. U některých se přehazuje např. i vana, protože má držáky na kompresor. A pak několik dní pilné práce a trochu štěstí, aby to pasovalo. Málokdo to dělá. Leda amatérsky, když nekouká na čas a režijní shánění a taky na odstavení auta, které ho živí. A taky se to nemusí dařit a budeš stát další týden. Profesionálně do toho nikdo nejde, protože když by počítal 400 na hodinu a související riziko neúspěchu, tak do toho nepůjde. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. květen 2017 Odesláno 6. květen 2017 P607Olda - a proto webasto nabizi jak topeni tak chlazeni externi neni to sice origo ale lepsi jak si potit prdel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.