Joled81 Odesláno 2. květen 2017 Odesláno 2. květen 2017 Zdravím. Do auta mi strašně na straně řidiče teče a je promočený koberec jak u řidiče tak i koberec u zadních sedadel. Už mi i kvůli tomu natolik blbla elektrika, že datové kabely byli uhnilí a oprava mě stála 5000Kč. Auto bylo kdysi možná před 13 lety bourané. Podle autoelektrikáře prý byla zlomená podlaha. A teče mi i lehce do kufru, ale to neřeším. Ty koberce jsou tak nasáklý, že to snad ani nevysuším. Koukal mi na to elektrikář když měl odendaný koberec a plasty, polívali hlavně předek auta vodou a nic..... Prý je buď špatně nalepené přední okno a nebo teče voda někde přes palubní desku, ale to by se prý musela sundat a to by stálo kolem 5000Kč a to se mi opravdu dávat nechce, protože už jsem do auta narval 30000Kč během 3 let za ostatní věci včetně třeba prahu u řidiče, který schnil právě kvůli té vodě a v servisu mě upozorňovali že je to otázka času kdy mi ty kabely opět schnijou a podlaha taky. Co mi prosím poradíte? Kudy by tam tak mohlo téct, že bych se na to zkusil podívat sám. Děkuji Citovat
MJSytic Odesláno 2. květen 2017 Odesláno 2. květen 2017 Sundat sedačky a odstranit koberec. Takhle jsem postupoval, když jsem hledal kudy teče do 106 ... Citovat
Joled81 Odesláno 2. květen 2017 Autor Odesláno 2. květen 2017 Jedině tak to zkusit ale ten koberec měl úplně odehnutý a plasty sundaný a přesto při polívání auta ani kapka, tak nikdo nechápal kudy tam teče. Citovat
jarokare Odesláno 2. květen 2017 Odesláno 2. květen 2017 U 406 nám jednou teklo okolo zadního světla - po podlaze kufru voda stekla až pod koberec vzadu a nacucala se celá strana . Zkus zavřít někoho do kufru s lampou a kropit zadek auta vodou Citovat
krtek 2 Odesláno 2. květen 2017 Odesláno 2. květen 2017 (upraveno) moze tiect aj cez dvere(kondenz alebo po dazdi ) ,ak je pod tapacirom zle nalepena ta penova foliaa (hlavne pri reproduktore) ,tak po nej ten kondenz steka rovno na koberec a nie do odvodnovacich kanalikov v dverach odhalil som to tak ze na prah z vnutra tu oplastovanu cast som nalepil papier a potom som to kontroloval hlavne po dazdi Upraveno 2. květen 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
Joled81 Odesláno 2. květen 2017 Autor Odesláno 2. květen 2017 Tam mi teče do kufru taky ale nikam dál než do rezervy mi neteče. Vždycky byl při deštích promočený přední koberec ale zadní nikdy až teť co tady 3 dny pršelo se voda dostala i k zadnímu koberci. Myslím že z kufru to určitě nebude. Citovat
Joled81 Odesláno 2. květen 2017 Autor Odesláno 2. květen 2017 krtek 2 : Na ty dveře můžu kouknout Citovat
krtek 2 Odesláno 2. květen 2017 Odesláno 2. květen 2017 (upraveno) folia musi byt vsade zalepena v spodnej casti kriticke je to pri reproduktore tam mi voda stekala po kabli od repraku na reprak po foliu rovno na prah kable od repraku musia mat svoje spravne miesto najlepsie ak ma kabel previs smerom dole aby to odkvapkalo na dno dveri skus na ten prah prilepit paskou papier a hned to zistis ci je to ono zo samotneho prahu(oblozenia) voda stecie rychlo ale papier bude dlho mokry a aj ked vischne tak bude zvrasneny a bude na nom vidiet fleky po vode Upraveno 2. květen 2017 uživatelem krtek 2 Citovat
Joled81 Odesláno 2. květen 2017 Autor Odesláno 2. květen 2017 krtek 2 Díky zkusím to tak udělat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.