Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl jsem se zeptat, jestlti není nějaká možnost se někde něco přiučit , aby si člověk mohl ledacos pak udělat na autě sám. Varianty jsou : buď nějaký kurz? Popřípadně někdo kdo by mi dělal na autě (samozřejmě normálně placeně,) , ale zároveň by se mu dalo koukat pod ruce s nějakým komentářem ???Kdyby někdo o nečem věděl, tak šup sem s tím..Západní čechy/Praha

Odesláno

tu na :

Jinak nevím no osobně velkou většinu co znám a umím sem se naučil sám. Něco málo jsem se naučil na učňáku i když jsem se vyučil strojním zámečníkem tak ve třeťáku jsme s několika spolužáky byli často převelení na autodílnu k drobným opravám na vozech učitelského sboru. Něco  jsem okoukal od kamarádů. Ale ze své osobní zkušenosti vím že když mi někdo " čučí " pod ruce tak se toho moc neudělá. A nebo to trvá dvakrát tak dlouho než když dělám bez publika.

Odesláno

Samozřejmě člověk se hodně naučí i sám, jenže já pak s autem potřebuju i jet a kdoví jak by auto dopadlo :)...

Ta komunitní dílna vypadá moc dobře, snad se jim to podaří rozjet

Tak ssamozřejmě stíhat komentář a ještě to dělat tak aby ten člověk věděl co děláš tak je na dlouho, ale třeba jsem i myslel někoho , kdo bude potřebovat pomoct na jiném autě. Myslim, že občas se 4 ruce hodí a dá se něco okoukat i bez zdlouhavého výkladu a nějakému zdržení velkému...

No kdyby náhdou se někdo nnašel budu rád...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...