Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Samozřejmě že vadí a samozřejmě že jsem se hned pídil po aktualizaci, která byla provedena, ale že by se zásek nekonal, to říct nemůžu. Občas, když přijedu domů, chcípnu auto, otevřu vrata, nasednu a nastartuju.... tak couvám bez kamery, jen s logem peugeot. Ale už mám naštěstí řešení - namontuju elektrické otvírání vrat ;-)

Odesláno

Taky si myslím že autu víc škodí další start v krátkém čase po vypnutí než to že by vrčelo třeba i minutu na volnoběh.  Navíc pokud bude někdo argumentovat spotřebou tak ve volnoběhu bude určitě menší než při rozběhu i když teplého motoru. Já když dojedu domů tak auto vrčí na ulici dokud neotevřu vrata a kolikrát i u garáže takže to je určitě i víc než minuta a neřeším to.

Odesláno

Klucí, určitě bydlíte na samotě, takže chápu, že nevadí nechat auto vrčet třeba i celou minutu, nebo dokonce dýl, ale věřte nebo ne, já si nastartovaný auto na ulici nechat nerisknu.

Odesláno

OK chapu - vystoupis z vozu na hlavni ulici a bezis do vedlejsi vesnice nejmene 2km otevrit branu :myslim
ja nechavam auto nastartovane a odemcene uprostred prahy bez problemu
myslis ze se najde nejaky debil ktery by pred zraky rekneme 300 lidi ukradl auto ? a navic do rekneme 1 minuty nez se vratis od brany ?

Odesláno

Chlapi, myslím, ze vedete debatu o ho..ě

vratte se k tématu naskoceni obrazovky, podle mě, je to tragédie. Funkci méně jak telefon, doba nastartování jak PC!

Odesláno

Tak to jsem moc rád že už to chápeš a můžeme se v klidu zase vrátit k původnímu tématu, který se tuším jmenovalo "naskočení dotykového displeje" a netýkalo se toho jak moc je či není normální nechávat nastartovaný auto na ulici.

Odesláno

Jj souhlas. To jsi trefil přesně. Funkcí méně jak telefon, doba nastartování jak PC! I prodejce mi říkal - No to víte, to je jak počítač, chvíli to musí startovat, nemůžete na to tak hrr.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Manželce dneska na křižovatce proběhl STOP a START už se nekonal...:D Musela auto vypnout a nastartovat ručně. Než si uvědomila, co se stalo, tak blikla zase červená (je tam interval tak na 5 aut a byla druhá) a ostatní za ní se mohli samozřejmě zbláznit. Prej zkoumala blinkrovou páčku a zkoušela, jestli něco dělá tlačítko z boku - bylo i na staré 308 a stejně jako na nové bylo neaktivní. Pak zmáčkla spojku, zařadila - a nic. Ale jestli to může mít nějakou souvislost ví bůh...

Když si vezmu, jak složitá elektronika je dneska v autech a porovnám to s mobily, které je co chvíli třeba restartovat, sekají se, aplikace padají... A bez rozdílu výrobců a značek. Holt je to daň za komfortní výbavu za co nejnižší cenu. Akorát se děsím toho, až budou mocipání v rámci "bezpečnosti" chtít, aby tahle hromada elektrónek z Katody Holomóc opravdu to auto řídila po silnici...

Odesláno

Měl jsem na křižovatce už dvakrát podobnou situaci, ale bylo to prý tím, že jsem ledabyle sešlápl spojku. Dle mě v pohodě, tak jako mnohokrát, ale autu se to v režimu stop nezdálo dost a kejhalo a psalo ať ji sešlápnu až dolu, že jinak nikam nejedeme.
Tlačítko na blinkrové páčce jsem zkoumal už hodněkrát a neřekl bych, že to mělo na něco vliv.
Trochu mi to ale připomnělo něčího souseda s žigulíkem - ten když odbočoval za deště, musel myslet na to, že buď stěrače nebo blinkr. Jak se sešlo oboje, zatroubil mu sám klakson a chcípnul motor. Ale tam se určitě nejednalo o složitou elektroniku z Katody Holomóc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...