Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute, nemá někdo zkušenosti s hlasitým lupáním v reproduktorech ? Nezáleží na hlasitosti rádia. Děje se to hlavně při "otřesu" jako přejezd, kanál, na kostkách, na dálnici ve vyšších rychlostech atd.. kdekoliv auto poskakuje na našich perfektních cestách :D takže mě napadá špatný kontakt kdy při otřesu dochází k pohybu jako když např. zapojujete repro do pc a konektorem se dotknete kovové části.. mohlo by to být ono nebo je problém jinde ? :) Děkuji

Odesláno

Jednou si taky stěžoval chlápek u auta v záruce , že mu na hrbolatý cestě (v Čechách skoro všude) loupe v reprákách , po vyndání rádia v něm něco rachotilo a po rozebrání jsem z něj vyndal asi 5 různých mincí - jeho děti se nudily a házely je do otvoru na cd jak do automatu :D . Nemusí to být tvůj případ , ale co kdyby ...

Odesláno

No nic.. zesilovač jsem zkontroloval a nic. Zkoušel jsem pohnout konektorama a drátama při zapnutém rádiu a nic neluplo. Problém bude jinde ale už mě nenapadá kde.

Odesláno

Tiez mi to robil konektor na zosilovaci, ale ked som nim cielene pohybal tak to nepraskalo..len pri prejazde nerovnostou. Ale ked som ho strekol kontaktolom a poriadne ho zatlacil tak je klud..

Odesláno
před 4 hodinami, 573v0 napsal:

Tiez mi to robil konektor na zosilovaci, ale ked som nim cielene pohybal tak to nepraskalo..len pri prejazde nerovnostou. Ale ked som ho strekol kontaktolom a poriadne ho zatlacil tak je klud..

Aha dobře.. tak ještě jednou zkusím ten zesilovač a uvidíme :) DÍKY 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...