Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Radime, zahoď ten nefunkční TAPATALK :bojim Pokaždé, když upravíš ten první příspěvek, tak je tam 20 prázdných řádků mezi větami. Kdo to má pořád opravovat :roll 

Odesláno

twl, co to je? to je na BAN! :bacha Spamování fóra prázdnými řádky... :aut :D

Odesláno
Před hodinou, MJSytic napsal:

Radime, zahoď ten nefunkční TAPATALK :bojim Pokaždé, když upravíš ten první příspěvek, tak je tam 20 prázdných řádků mezi větami. Kdo to má pořád opravovat :roll 

Teď jsem to zkoušel (IE, W mobil) - přesně 15 plných ScrollDown na projití :D

Odesláno

Jo a bowling by jsme si dali... A pak by jsme se přesunuli tam kde budem nocležet... Jo a kde je to železniční muzeum kde jste byli před rokem?

Odesláno

Dobře, připíšu ho k vám. Uvidíme, kolik bude zájemců.

To je Muzeum starých strojů nebo parních. Je to bývalá Vonwillerova továrna. Dříve taky Mosilana.

Odesláno (upraveno)

Ale to je ve Vamberku, ne? Protože v uskutečněných srazech jsem to nenašel.. 

Upraveno uživatelem KoudaK
Odesláno

Super.. Díky moc! Dvě muzea v Žamberku?!  No nevím jestli v tu neděli  stihnem dolní moravu za světla... To bude panečku nádherný víkend.. :)

Odesláno

Tak já ti ho teda trochu zkazím.. ;) Radime jako jo.., jen si ještě dohodnu o Vélkonocích ubytování na samotě u lesa a pak potvrdím..! Co kdyby byla chaloupka plná čarodějnic.., že jo.. ;):D 

Odesláno (upraveno)

Já bowling určitě ne.. :) ale můžem po cestě házet klackama.. :D 

EDIT:

tak teda já jo Radime.. :) , spaní mi teď náhodou volalo kuli práci, tak sem se rovnou zeptala.. ;) 

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno (upraveno)

Taky o tom vážně uvažuji, a možná si vezmu jako zátěž "Kůstku" (tedy pokud nebude mít pracovní víkend) :myslim

Pokud pojedu sám, zamlouvám si na spaní místo pod Rakvičkou. :P

Možná i v rakvičce, to uvidím až jak dopadnu v nemocnici :mad:

Respektive, pokud pojedu sám tak se přizpůsobím programu. Pokud s Kůstkou tak se v sobotu vracíme dom . . . :bacha

Ale bowling bych asi stihnul - záleží od kolika do kolika s ním tak počítáte ??? :mrk

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Radima prosím o přesun z kategorie "Váhající" do kategorie "Přihlášení"  !!!   :mrk

Já skoro nikdy neváhám - buď se rozhodnu , že jedu a nebo nechci.  :roker

U mne je to rádoby váhání způsobeno zaměstnáním a v tomto dubnovém měsíci tím operačním zákrokem co mne čeká. :myslim

Vzhledem k typu zákroku fakt nevím co bude. Více budu vědět po výsledcích z citologie a následných konzultacích s operačním 28.3.  :(

Na "48" jedu také "určitě" akorát nevím co bude a jak mi bude s "pitím"  :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...