Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kdyby to šlo u Zůzy (Radim mě tolik nebere), taxi klidně vezmu karimatku a spacák s sebou ;)

Ale teprve podle počasí uvidím, jestli pojedu - protože na skútru ;)

Odesláno
před 3 hodinami, radim.1008 napsal:

Hele jóóó, já si to čtu taky. :bacha:D

Dyt si psal,že nebudeš doma... :myslim

Odesláno
V 1. 4. 2017 at 14:57, Weri 605 napsal:

Já lednici...!!!! :D 

Nechcu ti do toho kecat ale v lednici se hoodne blbě vyspíš.. A jeste ke všemu na stojáka...  No si jinej gang.. :myslim

Odesláno (upraveno)

Ha . . . Pro někoho dobrá, pro někoho špatná zpráva. :cool:  Dorazíme, operace se odkládá :bojim, takže i výlet na kopec může být :potlesk.

Jooo a bowling vlastně také, tedy jestli bude :myslim

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Koudy... Spát nebudu.., jen všechno sežeru a pojedu domu... :D kdo by chtěl spát v baráku, kde je vyžraná lednice, žejo... :D 

Odesláno

Jako druhý chod budou Klemoňovi klobásky za kalendáře...  Hlady rozhodně nepojdem.. :)

Odesláno (upraveno)

Hmm, tak to jsi mne nepotěšil - klobásy klidně sežerem, když budou.  Ale ta moje balanční zátěž v autě by potřebovala spíš sehnat slušný med.

A ten ti teď teda kolem huby mazat nebudu . . . :aut

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

Dnes večer mám v plánu mrknout na net co tam kde je a zítra obvolat..  Jen se musím domluvit se scooter gangem jak budou chtít pokoje... 

Odesláno (upraveno)

To Radim.1008 - No nejlepší asi květový luční, ale beru 2 kg do 150,-/kg  jakýkoliv domácí. :potlesk

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Tak teď tak čumím do mapy a v úterý jedu do Častolovic...  Takže cestu budu mít skoro natrénovanou... :)

Odesláno

Kouďáku - vykašli se na mapu.    Jeď podle navigace - kolony a pár kilometrů navíc díky ní se hodí ne ??? :aut

Odesláno (upraveno)

není tu smajlík skákající metr vysoko radostí..!!!!!! :D
Zítra už bude možná hotová Rakvička!!! :D a když ne tak v sobotu.. hurá hurá hurá! :mrk:D Jirka je kouzelník... odhad 50 se zmenšil na 32 ! :D

EDIT:

já teda taky jezdím podle tištěný mapy..., je to větší dobrodrůžo.. ;)

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno

Bude se ta svině podílet na vzniklé škodě? :D To bude i v laku? Jestli jo, tak potom tě o něco požádám. ;)

Tak teď tak čumím do mapy a v úterý jedu do Častolovic...  Takže cestu budu mít skoro natrénovanou... default_Smile.gif

Jedeš na zámek? My jedeme zítra na Moravu. :D

Odesláno (upraveno)

V laku už to je.. :) jen sestavit a napojit...

a svině zaplatila životem...!

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno
před 3 hodinami, radim.1008 napsal:

Bude se ta svině podílet na vzniklé škodě? :D To bude i v laku? Jestli jo, tak potom tě o něco požádám. ;)

Jedeš na zámek? My jedeme zítra na Moravu. :D

K Rojkovi... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...