Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím lidičky mám dotaz brzy mě čeká stk u mě 406tky chci se zeptat jestly může mít vliv na kontrolu to že nejde stáhnou okénko u řidiče a nejde přepínání směru větráku v kabině sice ještě pozdě zabírá ruční brzda ať na posledních zoubcich ale to bych chtěl ještě opravit...

Odesláno

Okenko je problem, to zkoušejí, je nutné při parkovacích systemech, větrák řešit nikdo nebude, a ruční brzda pokud brzdí bude nejspiš OK, 406 má nastavení na 9 zubů v popisu, nový model tušim 7 zubů, takže všeobecně má delší krok

Odesláno

Jaj takže okénko je problém tak to tet nevím jestly mě nechají projít no... Nedávno to přestalo zničeho nic stahovat tak jsem se zkoušel nato podívat a nejspíš to vypadá že motorek je KO tak nevím co teď no uvidím co mi chlapci na STK řeknou 

Odesláno

A ta ruční brzda nevím no pokud ji nezatahnu až nahoru tak auto nestojí... Chtělo by to nějak přitáhnout četl jsem něco otom že to jde někde u ruční brzdy v kabině  nebo někde u kol... nevíte někdo kde se to přesně dělá a popřípadě jak nato? 

Odesláno (upraveno)

Odstraň gumovou krytku na bubínku, brzdový kotouč natoč tak abys viděl korunku stavěcího mechanizmu a např. šroubovákem uprav rozevření paken. Po směru hodinových ručiček tzv. utahuješ (zkracuješ zdvih ručky). Je to trochu o nervy, ale pokud není stavěcí šroub zarezlý, tak se to dá i bez demontáže kotoučů.

zadni_sundany_kotouc.jpg

zadni1.jpg

Upraveno uživatelem FrantaCV
Odesláno

Takže jestly jsem to dobře pochopil tak skusim sundat kolo a přitáhnou ten šroubek na obr. Č.2... Jestly nepůjde tak odšroubovat ty dva torxy a sundat krytku.. ale podle obr. Č.1 moc nevidím co se tam dotahuje ale to možná půjde líp vidět na živo když to oddelam 

Odesláno

Samozřejmě že to musíš udělat na obou kolech zároveň a pokud možno pootočit o stejný počet otáček aby jsi udržel souměrnost brzdění. (aby jedno kolo neflekovalo a druhé se pořád točilo)

Odesláno

nejlépe se to seřizuje s nahozeným bubnem, protože otáčíš tou maticí a točením bubnu kontroluješ, aby se buben lehce otáčel, ale přitom mezi paknama a bubnem byla co nejmenší mezera

pokud nepůjde točit maticí, musíš sundat buben a rozhýbat to stavítko--zároveň pochopíš jeho funkci, samozřejmě seřídit na obou kolech

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...