Skobic Odesláno 11. březen 2017 Odesláno 11. březen 2017 Zdravím lidičky mám dotaz brzy mě čeká stk u mě 406tky chci se zeptat jestly může mít vliv na kontrolu to že nejde stáhnou okénko u řidiče a nejde přepínání směru větráku v kabině sice ještě pozdě zabírá ruční brzda ať na posledních zoubcich ale to bych chtěl ještě opravit... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. březen 2017 Odesláno 11. březen 2017 Okenko je problem, to zkoušejí, je nutné při parkovacích systemech, větrák řešit nikdo nebude, a ruční brzda pokud brzdí bude nejspiš OK, 406 má nastavení na 9 zubů v popisu, nový model tušim 7 zubů, takže všeobecně má delší krok Citovat
ozzy56 Odesláno 11. březen 2017 Odesláno 11. březen 2017 jojo, okno si technik stahuje, když pojíždí po hale, nebo když zkouší brzdy, aby dobře viděl na ukazatel souměrnosti atd. Citovat
Skobic Odesláno 11. březen 2017 Autor Odesláno 11. březen 2017 Jaj takže okénko je problém tak to tet nevím jestly mě nechají projít no... Nedávno to přestalo zničeho nic stahovat tak jsem se zkoušel nato podívat a nejspíš to vypadá že motorek je KO tak nevím co teď no uvidím co mi chlapci na STK řeknou Citovat
ozzy56 Odesláno 11. březen 2017 Odesláno 11. březen 2017 zatím to neřeš, počkej po STK možná se domluvíš Citovat
Skobic Odesláno 11. březen 2017 Autor Odesláno 11. březen 2017 A ta ruční brzda nevím no pokud ji nezatahnu až nahoru tak auto nestojí... Chtělo by to nějak přitáhnout četl jsem něco otom že to jde někde u ruční brzdy v kabině nebo někde u kol... nevíte někdo kde se to přesně dělá a popřípadě jak nato? Citovat
FrantaCV Odesláno 11. březen 2017 Odesláno 11. březen 2017 (upraveno) Odstraň gumovou krytku na bubínku, brzdový kotouč natoč tak abys viděl korunku stavěcího mechanizmu a např. šroubovákem uprav rozevření paken. Po směru hodinových ručiček tzv. utahuješ (zkracuješ zdvih ručky). Je to trochu o nervy, ale pokud není stavěcí šroub zarezlý, tak se to dá i bez demontáže kotoučů. Upraveno 11. březen 2017 uživatelem FrantaCV Citovat
Skobic Odesláno 12. březen 2017 Autor Odesláno 12. březen 2017 Takže jestly jsem to dobře pochopil tak skusim sundat kolo a přitáhnou ten šroubek na obr. Č.2... Jestly nepůjde tak odšroubovat ty dva torxy a sundat krytku.. ale podle obr. Č.1 moc nevidím co se tam dotahuje ale to možná půjde líp vidět na živo když to oddelam Citovat
Skobic Odesláno 12. březen 2017 Autor Odesláno 12. březen 2017 A nejspíš udělat na obou kolech co? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 12. březen 2017 Odesláno 12. březen 2017 Samozřejmě že to musíš udělat na obou kolech zároveň a pokud možno pootočit o stejný počet otáček aby jsi udržel souměrnost brzdění. (aby jedno kolo neflekovalo a druhé se pořád točilo) Citovat
ozzy56 Odesláno 12. březen 2017 Odesláno 12. březen 2017 nejlépe se to seřizuje s nahozeným bubnem, protože otáčíš tou maticí a točením bubnu kontroluješ, aby se buben lehce otáčel, ale přitom mezi paknama a bubnem byla co nejmenší mezera pokud nepůjde točit maticí, musíš sundat buben a rozhýbat to stavítko--zároveň pochopíš jeho funkci, samozřejmě seřídit na obou kolech Citovat
Skobic Odesláno 12. březen 2017 Autor Odesláno 12. březen 2017 Díky moc za rady hned odpoledne se nato podívam snad to půjde bez sundání bubnu uvidím no :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.