Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Dnes jsem namontoval přední i zadní zástěrky. Už me strašně nebavilo, jak je to pořád špinavé. 

20170424_171857.jpg

20170424_171828.jpg

Doufám, že to aspoň trochu pomůže... :D

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno

@radim.1008 Origo néé. Stojí komplet 2000,- Za tyto jsem dal 300 bez poštovného. :D

Tak to jsem nemeřil, až zítra. Proč, je to nějak důležité?

Odesláno

Hele Radime, je to hned za kolem, to kolo musí vyjet nahoru nebo dolu, to bys škrtnout neměl. Nějaký supersport může na zpomalováku nebo hrbu chytit podvozkem, ale zástěrky snad problém nebudou.

Odesláno (upraveno)

Až zase pojedeme do Žamberka do kempu, tak se přijedu podívat na Tvůj hrb...:papa:D

Upraveno uživatelem pavelu96
Odesláno
Hele Radime, je to hned za kolem, to kolo musí vyjet nahoru nebo dolu, to bys škrtnout neměl. Nějaký supersport může na zpomalováku nebo hrbu chytit podvozkem, ale zástěrky snad problém nebudou.

Já vím, ale i Astra G si škrtala, dnes už má jenom zadní zástěrky. Teď po výměně zadních pružin škrtá při zatížení i výfukem. :D

Odesláno

Jako já, kdybych dával zástěrky, tak bych to teda nejdřív pořádně umyl :aut Alespoň tam, kam je budu montovat :D 

Odesláno

@MJSytic To bylo jen takové rychlé zkušební nasazení. Už jsou zase dole. Zítra jedu do myčky a budu se modlit, aby vidláci ve vesnici před Městem zase nevozili hovna přes cestu...:bacha:D

Odesláno

Tak tento týden mě čeká STK - po čtyřech letech...

Jsem zvědavej o kolik to zase podražilo...:bojim

Odesláno

STK a Emise hotové - o5 jako na 307 mi nesvítila pravá žárovička v osvětlení SPZ :D

Cena taky překvapila - 900,- emise a 800,- STK :bacha

• O 1 měsíc později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...