Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, mám Peugeot 106 1,4 Sport r.v. 2000. Předem se chci omluvit pokud zde na fóru toto téma již existuje. Chci se zeptat jestli byste mi mohli poradit s dálkovým ovládáním. V podstatě jde o to, že při koupi jsem dostal dva klíče. Jeden normální a jeden na dálkové ovládání. Ten na DO nefunguje. Hledal jsem na různých fórech a na internetu nějaký návod na synchronizaci, ale bohužel bez výsledku. Poté jsem v knížce, po překladu našel jakýsi návod, který říká "Odemkněte na straně řidiče. Po odemknutí stiskněte tlačítko A (pro odemknutí) 2x během 30 sekund. Auto se zamkne." a měl by být klíč synchronizován. Bohužel není. Prosím tedy o radu, jak synchronizovat DO s autem. Děkuji za odpovědi.

17091253_10206716063058939_58059831_o.jpg

17106230_10206716061258894_1275354186_o.jpg

Odesláno

Spárovat podle návodu a když to nezabere, hledat chybu v nefunkční elekronice klíčku, případně v přijímači CZ :myslim

Odesláno

Baterie v klíčku je v pořádku? 

Já mám taky dotaz. Dědova 3dveřová 106 má centrál na DO, ale dodělávaný.  Baterie se vybíjela za 3 dny. Mohl za to asi zatuhlý zámek u spolujezdce (občas ani při otevření klíčem od řidiče prostě kolíček nevyskočil). Promazal jsem to "kolíček skáče". Jenže, když se opět dala nová baterka, DO nefunguje. Zámky cvaknou, jako že se chtějí odemknout, ale hned se zamknou (jako by byly otevřené některé dveře). To samé při zamykání, 2x cvakne, ale nic se neděje. Klíčem centrál funguje bez problémů. 

Kde by mohl být problém? 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...