Honza93 Odesláno 3. březen 2017 Odesláno 3. březen 2017 Dobrý den, mám Peugeot 106 1,4 Sport r.v. 2000. Předem se chci omluvit pokud zde na fóru toto téma již existuje. Chci se zeptat jestli byste mi mohli poradit s dálkovým ovládáním. V podstatě jde o to, že při koupi jsem dostal dva klíče. Jeden normální a jeden na dálkové ovládání. Ten na DO nefunguje. Hledal jsem na různých fórech a na internetu nějaký návod na synchronizaci, ale bohužel bez výsledku. Poté jsem v knížce, po překladu našel jakýsi návod, který říká "Odemkněte na straně řidiče. Po odemknutí stiskněte tlačítko A (pro odemknutí) 2x během 30 sekund. Auto se zamkne." a měl by být klíč synchronizován. Bohužel není. Prosím tedy o radu, jak synchronizovat DO s autem. Děkuji za odpovědi. Citovat
MJSytic Odesláno 3. březen 2017 Odesláno 3. březen 2017 Spárovat podle návodu a když to nezabere, hledat chybu v nefunkční elekronice klíčku, případně v přijímači CZ Citovat
MilanF1 Odesláno 3. březen 2017 Odesláno 3. březen 2017 Baterie v klíčku je v pořádku? Já mám taky dotaz. Dědova 3dveřová 106 má centrál na DO, ale dodělávaný. Baterie se vybíjela za 3 dny. Mohl za to asi zatuhlý zámek u spolujezdce (občas ani při otevření klíčem od řidiče prostě kolíček nevyskočil). Promazal jsem to "kolíček skáče". Jenže, když se opět dala nová baterka, DO nefunguje. Zámky cvaknou, jako že se chtějí odemknout, ale hned se zamknou (jako by byly otevřené některé dveře). To samé při zamykání, 2x cvakne, ale nic se neděje. Klíčem centrál funguje bez problémů. Kde by mohl být problém? Citovat
Honza93 Odesláno 3. březen 2017 Autor Odesláno 3. březen 2017 Ano baterie v ovladači je nová a při změření ukazuje 3V. Podle návodu to synchronizovat nejde. Takže hledat chybu dál. Děkuji. Citovat
Roman 1173 Odesláno 4. březen 2017 Odesláno 4. březen 2017 Stav se u autorizovaného prodejce Peugeot a nech si zkontrolovat dálku v klíči jestli je funkční. Nevím jak jinde ale v Teplicích je to grátis. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.