Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Otec to tak má na svým SW z roku 2005 již facelift model, já na svým ročníku 2007 to nemám, mimo jiné on má jiné ovládání světel, trochu jiný ovladač i polohování.

Odesláno

Klíč do polohy  STOP, přepnout ovladač světel do polohy 0, probliknout dálkové světla, vystoupit a zamknout. Auto by mělo cca.1 min. svítit.

Odesláno (upraveno)

Ahoj Honzo, :papa display mám tenhle.Reaguji jen,že má sociální verze žádný nastavení přes menu nemá. Follow Me Home jsem využil asi 3x tak to nebude potřeba nastavovat i když diagnostiku mám doma.

20140610_134617.jpg?ver=2

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Mám 307mu před  faceliftem 2004 a mám to tam. Buď se tato funkce aktivuje v BSI - pak světla svítí minutu po každém vypnutí zapalování, a nebo se to deaktivuje, a pak, když chcete posvítit na cestu, můžete při vypnutí zapalování bliknout dálkovými světly a tlumená světla minutu svítí.

Odesláno

Já mám displey tenhle a určitě to jde :P ukazoval mě to mechanik v Peugeotu . Já to chtěl zrušit , ale už zase nevím jak to najít:bojim Mám problém i kolikrát přehodit 1h při změně času:D

236.JPG

Odesláno

Tyhle displeje se montovaly jenom v případě , když nebylo autorádio z výroby , pokud ho tam někdo dodal , tak se automaticky displej nastavuje přes originál rádio a tlačítka na displeji jsou hluchá ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...