myšut Odesláno 12. únor 2017 Odesláno 12. únor 2017 běžná rutina .....bohužel. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 12. únor 2017 Odesláno 12. únor 2017 Hasiči, kteří jezdí výjezdy, měli a budou mít vždy můj obdiv. Odnesou všechnu "špinavou" práci. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 12. únor 2017 Odesláno 12. únor 2017 Péťa : ano naprostý souhlas. myšut: bohužel běžná rutina. Ale je zde krásně vidět že i u takového prů..ru se musí zachovat chladná hlava u práce přemýšlet a jednat nacvičeným způsobem. Citovat
KoudaK Odesláno 14. únor 2017 Autor Odesláno 14. únor 2017 A ještě si dáme požár kamionu z pohledu hasiče. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. únor 2017 Odesláno 14. únor 2017 KoudaK : Ty jsi hasičinou hodně " postiženej " že jo? Ale to je správnej přístup. Já jsem byl na vojně chvilku u VHJ ale když sem se rozhodnul že bych to u nich zkusil na stálo tak sem neprošel po zdravotní stránce. Vojenská doktorka mi nepodepsala dejchák. Ale okolo hasičáren atd. se motám od mala tatík pracoval u hasičů na Poldovce a když tam skončil tak začal dělat suchou hasičinu. Tak jsem s ním jezdil na různý nácviky evakuací atd. nejdřív jak kompars a párkrát i jako organizátor. Bohužel s mojí prací moc dohromady nejde ani SDH navíc u nás ve vsi nejsou. A ty co jsou nejblíž tak tam mají kupodivu dost velkou členskou základnu a navíc tam je pár lidí na které mám alegrii z minula a další trochu obstojně fungující je přes dvě vesnice. Citovat
KoudaK Odesláno 14. únor 2017 Autor Odesláno 14. únor 2017 Vena garážmistr: jo jo baví mě to a kdybych nedělal v rodinné firmě tak už bych tam snad dělal.. Taky chci ostatním ukázat jaký to je když už je ta doba těch malých kamer na helmách a jde to. Bohužel je pryč ta doba kdy se lidi mohli svézt na nějaké akci v CAS nebo si zastříkat.. Budu mit videa i fotky z Flash over kontejneru to teprv bude podívaná.. Citovat
KoudaK Odesláno 17. únor 2017 Autor Odesláno 17. únor 2017 Tak ještě jeden návěs... http://www.pozary.cz/clanek/157170-sedm-jednotek-vyjelo-k-pozaru-nakladniho-vozidla-na-dalnici-d2-u-brna/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.