vendelinek Odesláno 4. únor 2017 Odesláno 4. únor 2017 Nevím,jestli to sem už někdo nedal,nemůžu to najít, jestli jo,Tak to smažte Vypadá to zajímavě https://www.novinky.cz/auto/423488-novy-cesky-vynalez-automaticke-snezne-retezy.html Odesláno z Samsung J 5 Citovat
agresssor Odesláno 4. únor 2017 Odesláno 4. únor 2017 Je to krasny ale podle video a obrazku nevidim jestli to pokreje celej behoun pneumatiky nebou jen pulku nebo jen kraj. DAlsi vec je ze je to pomerne vysoky takze pokud budes nucenej jen kuprikladu 10 km s timto tak ti z toho 1. jebne 2. vsehno ti v aute bude mlatit. TAkze pro me nic moc. I kdyz jako napad je to fajn Citovat
ozzy56 Odesláno 4. únor 2017 Odesláno 4. únor 2017 v jiném článku autor řetězů psal, že je to víceméně k vyproštění ze závěje, prostě pomohou tak, abyste se dostali na prohrnutou cestu..., organizace jako hasiči, horská střediska, sanitky atd., atd. to nakupovat budou (pro své menší vozy), s čímž pan majitel vynálezu očividně počítá, dobře ví, že plebs si je za tu cenu nekoupí Citovat
dagustino Odesláno 5. únor 2017 Odesláno 5. únor 2017 Víte co mě přijde jako nemysl.. Že to dostalo homologizaci.. Vždyť jsou ty "řetězi" pak širší než auto a v tom vidím problém, jelikož když vám koukaj kola s blatníků (stačí 1 cm) tak vám cajti málem zabaví techničák a tohle dovolí... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. únor 2017 Odesláno 6. únor 2017 Ty jsi taky "Homologizace" Když už tak homologace A dostalo ji to proto že je to odnímatelný doplněk, stejně jako třeba odnímatelný oranžový maják - taky zvyšuje výšku a přesto ho mužeš použít, ovšem namontovaný na pevno už musí být schvalený a zapsaný v TP Citovat
dagustino Odesláno 6. únor 2017 Odesláno 6. únor 2017 (upraveno) Jo asi jsem Děkuji za vysvětlení Upraveno 6. únor 2017 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
brutall Odesláno 7. únor 2017 Odesláno 7. únor 2017 Za mě, je to výborná věc a je vidět, ze je v automobilismu ještě, v některých směrech, pole neoraný- jak se říká. Je dobře, ze na to přišly čeští koumaci, jako na více věcí, ale buď jsme je nepatantovali, nebo o ně přišli. Např. Tatra, Jawa atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.