Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mam problem s peugeotom 306 HDI RHY 2000

Chyba je nasledovna : v peugeote ostali svietit kontrolky na pristrojovej doske na ktore ma upozornil brat, v spinacke nebol kluc ani neboli zapnute svetla, tak som skusil odpojit baterku - neuspesne, po jej pripojeny sa rozsvietili znova a bolo pocut ako zapinalo relatka (asi aj cerpadlo) a kluc nebol v spinacke !, odpojil som ECU a to iste, ked som skusil peugeot nastartovat tak ma skoro porazilo.... nechce nastartovat, po chvilke behania okolo neho sa mi ho podarilo zamknut cez dialkove a potom otvorit potom zhasla aj pristrojovka a auto naskocilo zrovna v tedy prisiel kamos s diagnostikou a naslo tam chybu P1517 ktoru sme zmazali a uz nenaskocila.
Dneska som auto vytiahol a trocha som sa previezol odstavil som ho na parkovisku a spravilo to iste znova....
P1517

Dakujem za pomoc
Tomas

Odesláno

Nestartuje je moc široký pojem. 
Točí startér? Kucká to? Nebo to vůbec nic nedělá...

Bohužel já z chybové hlášky nic nepoznám.

Odesláno

Toci to ale ako keby zablokovalo dat naftu do vstrekov ked som odpojil od filtra hadicku tak tade tlacilo

P1517 Funkce kodovaneho blokovaní startu

Odesláno

http://i67.tinypic.com/21awyde.jpg
pred chvilou som bol v aute baterka bola dlho odpojena napojil som ju a palubovka uz nesvietial central uz fungoval vedel som ze nastartujem - a aj som nastartoval zhasol som a pristrojovka ostala svietit a z motoroveho priestora cvakali relatka a ine zvuky podobne pri tom ako keby bol kluc v zapalovani pritom uz bol vytiahnuty rychlo som utekal vypnut baterku a tu som skoncil
pride mi to ako keby zalepilo spinaciu skrnku nejaku polohu lebo cvakalo to a vsimol som si ze vypinalo a zapinalo zhavenie

Odesláno

dakujem idem na to to by ale vysvetlovalo ten start ( snad ) ale co spinacia skrinka ?

mam podozrenie ze moj sprosty otec napojil auto na nabijacku ked bola baterka v aute napojena do jeho siete
Problem je ze nemame nabijacku z lidla ale taku velku kde sa nastavuje prud aj amper a ine veci no on dal 12v ale prudom asi nesetril a ktovie ci to tak este aj nestartoval ... on je do tohoto sprosty ako vseobecne je sprosty ale ... pride mi to ako keby spojilo kontaky napr v rele a spinacke coz by pri tom prude mohlo byt ci ?

Odesláno

cisto teoreticky co by obnasalo jej vymenenie ? keby bola zla zatial som sa trocha v tom hrabal a ked som odpojil rele cerpadla tak cvakalo este abs odpojil som aj to a ccvakanie prestalo ale palubovka preblikovala
teraz pojdem mrknut spinacku

Odesláno

Spinackou to nieje

dalsie poznatky najviac pocut cvakat dvojite rele cerpadla
ked ho odpojim tak zase cvaka ABS kocka a ked odpojim aj tu je klud aaaaaaaaale pristrojovka stale prebikuje samozrejme kluc mimo spinacky

Odesláno (upraveno)

dakujem vam za rady a napady pod koberec este nie mozno ani nebude treba
kostry som uz kukal tie su bezchybne ale dnes som dostal napad na taku vyradovaciu metodu ze budem vyhadzovat poistky a cakat kedy to stichne zacal som velkymi poistkami su 4 pri motore
je tam 40 I 60 I 60 I 60 a ked vyhodim poslednu 60 vsetko utichne zhasne pristrojovka a motor naskoci patral som a ta poistka by mala napajat + pol na poistnej skrinke v kabine
takze by mohla byt zoxidovana alebo ?

edit

IMG_20170205_130231.jpg

Upraveno uživatelem 205FL
Odesláno (upraveno)

hladaj konektory na kabloch od tej poistkovky a rozpoj ich ci niesu zaoxidovane alebo poniceny kabel od nej

najlepsie by bolo odpojit ten kabel od tej poistky priamo na poistkovke a pouistku nechat nastrcenu ak by to prestalo  ,tak to moze sposobovat kopa veci   interierove svetla ,vystraz svetla , hlavne svetla ,no proste hocico co sa da zapnut bez klucika 

Upraveno uživatelem krtek 2

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...