sloters Odesláno 8. únor 2017 Autor Odesláno 8. únor 2017 Oddie: Klidně ti ho pošlu.Jak to bude vypadat ani moc neřeším,důležitá je funkčnost. On by tam ve finále mohl být ten kabel připájenej na pevno.Mladej ho stejně hned vymlátí a věčně s tím ležel na nabíječce. Má ho jen doma,na výlety mu ho neberu. Pošli mi prosím adresu,kam to mám poslat.Domluvím se s Péťo na přeposlání. Citovat
Péťa Odesláno 8. únor 2017 Odesláno 8. únor 2017 Napevno jsem připájel mladýmu kabel k notebooku, to se osvědčilo Citovat
oddie Odesláno 8. únor 2017 Odesláno 8. únor 2017 Peťa mi to může poslat přímo, ale jestli rovnou chceš kabel připájenej napevno, potažmo samici na kousku kabelu, aby to šlo rozpojovat, může to udělat sám Citovat
MJSytic Odesláno 17. únor 2017 Odesláno 17. únor 2017 No a pak, že to nejde Vždycky se najde nějakej blbec, který neví, že to nejde, a udělá to Citovat
sloters Odesláno 20. únor 2017 Autor Odesláno 20. únor 2017 Tablet dnes v pořádku dorazil z opravy. Ještě jednou děkuji Péťovi za ochotu a pomoc. Jen jsem zvědavý jak to synátorům dlouho vydží :-) Citovat
Péťa Odesláno 23. únor 2017 Odesláno 23. únor 2017 Já potvrzuji i připsání peněz na účet, skvělá spolupráce. Zase jsem se něco přiučil Píšu až teď, byl jsem na microdovolené. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.