Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 38 minutami, P607Olda napsal:

@Milan+ vidím, že tě pořád rozčiluji, dal jsi mi mínus. Tak se zase budeme hádat o slovíčko:

Bruska naplocho ani nevím, jak vypadá, jak by se to dělalo. Proto jsem použil podložky a v žádném případě nedoporučuju brusku. I proto, že podložky lze snadno vyjmout - dosáhnout původní stav. Porozuměl jsi, anebo spustíme flame???

U asi 3 aut jsem podložky použil, osvědčily se, auta s nimi jezdí dodnes.

@jarda.simkanin nevím, ojeté zvenku značí velkou sbíhavost. Zoubky se někdy tvoří, a servisáci to přičítají tlumičům. Je fakt, že na 5008 MPV zadní tlumiče odešly brzy, prý jsou tenké.

Možná máš naraženou nápravu, stačí boční smyk a náraz zboku. 

Tak jsem udělal z rozbíhavosti  sbíhavost 1mm celkově  - teď už to nikam netáhne . vlevo na zadní šrouby šly podložky 0.15 a vpravo na zadní šrouby 0.25+0.15 

jen co jsem to tady projel, tak bych řekl,že dobrý,čili lepší než bylo 🙂

Odesláno

Jj, to je dobře, že děláš pořádek. Všiml sis, že Milan+ nepsal radu, ale jen ryl do mého předchozího příspěvku? Já jsem aspoň psal pro jarda.simkanin, k věci.

On do mne může rejt, bez napomenutí? Že nesmím ani zmínit brusku naplocho, když se jedná o přizpůsobení dvou ploch? Pak to tady zasírá obrázkem.

Dobrá, držte si partu, můžete vše a já nic.

Odesláno (upraveno)

Aha, tak aspoň síla moci. Napomenutí v červeném poli, "které nikdy nezmizí" (tam bylo psáno). Vidím, že se zdvořilostí u vás nepořídím. Tak mi napiš, co jsem napsal špatně.

Jak PC přichází o členy... @Weri 605, zamysli se, kdo je vyhání.

😀zapojuje se pavel96. To si slíznu dvakrát.

Nedovedete mi napsat, co jsem napsal špatně.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno (upraveno)
před 31 minutami, P607Olda napsal:

Jj, to je dobře, že děláš pořádek. Všiml sis, že Milan+ nepsal radu, ale jen ryl do mého předchozího příspěvku? Já jsem aspoň psal pro jarda.simkanin, k věci.

On do mne může rejt, bez napomenutí? Že nesmím ani zmínit brusku naplocho, když se jedná o přizpůsobení dvou ploch? Pak to tady zasírá obrázkem.

Dobrá, držte si partu, můžete vše a já nic.

Nic si z toho nedělej,taky mám červenou ,rejpneme si do sebe,ale jedeme dál.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno (upraveno)
před 36 minutami, P607Olda napsal:

Aha, tak aspoň síla moci. Napomenutí v červeném poli, "které nikdy nezmizí" (tam bylo psáno). Vidím, že se zdvořilostí u vás nepořídím. Tak mi napiš, co jsem napsal špatně.

Jak PC přichází o členy... @Weri 605, zamysli se, kdo je vyhání.

😀zapojuje se pavel96. To si slíznu dvakrát.

Nedovedete mi napsat, co jsem napsal špatně.

Protože jste jak malí kluci. Přitom s vaším věkem by jste mohli mít trochu nadhled a ne po sobě hned štěkat a urážet se jak ženský. Ženy prominou. ;) 

Prvně se tu chováme slušně, dodržujeme pravidla a neurážíme se. Viz pravidla fóra. Ty platí myslím pro všechny. :papa

Ještě dodatek. 

Oba dva pravidla porušili několikrát, po napomenutí moderátorem to udělali znovu, takže následovalo omezení přispívání na fórum. 

Upraveno uživatelem radim.1008

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...