Milan+ Odesláno 14. srpen 2025 Odesláno 14. srpen 2025 (upraveno) Tahle náprava bude uskakovat furt. Upraveno 14. srpen 2025 uživatelem Radek Hurvajz P607Olda ohodnotil 1 Citovat
jarda.simkanin Odesláno 14. srpen 2025 Odesláno 14. srpen 2025 před 38 minutami, P607Olda napsal: @Milan+ vidím, že tě pořád rozčiluji, dal jsi mi mínus. Tak se zase budeme hádat o slovíčko: Bruska naplocho ani nevím, jak vypadá, jak by se to dělalo. Proto jsem použil podložky a v žádném případě nedoporučuju brusku. I proto, že podložky lze snadno vyjmout - dosáhnout původní stav. Porozuměl jsi, anebo spustíme flame??? U asi 3 aut jsem podložky použil, osvědčily se, auta s nimi jezdí dodnes. @jarda.simkanin nevím, ojeté zvenku značí velkou sbíhavost. Zoubky se někdy tvoří, a servisáci to přičítají tlumičům. Je fakt, že na 5008 MPV zadní tlumiče odešly brzy, prý jsou tenké. Možná máš naraženou nápravu, stačí boční smyk a náraz zboku. Tak jsem udělal z rozbíhavosti sbíhavost 1mm celkově - teď už to nikam netáhne . vlevo na zadní šrouby šly podložky 0.15 a vpravo na zadní šrouby 0.25+0.15 jen co jsem to tady projel, tak bych řekl,že dobrý,čili lepší než bylo Citovat
P607Olda Odesláno 14. srpen 2025 Autor Odesláno 14. srpen 2025 Jj, to je dobře, že děláš pořádek. Všiml sis, že Milan+ nepsal radu, ale jen ryl do mého předchozího příspěvku? Já jsem aspoň psal pro jarda.simkanin, k věci. On do mne může rejt, bez napomenutí? Že nesmím ani zmínit brusku naplocho, když se jedná o přizpůsobení dvou ploch? Pak to tady zasírá obrázkem. Dobrá, držte si partu, můžete vše a já nic. Citovat
P607Olda Odesláno 14. srpen 2025 Autor Odesláno 14. srpen 2025 Dostal jsem napomenutí. OK, jste mistři, můžete všechno. Mmch koho jsem urazil? Napiš jasně. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
P607Olda Odesláno 14. srpen 2025 Autor Odesláno 14. srpen 2025 (upraveno) Aha, tak aspoň síla moci. Napomenutí v červeném poli, "které nikdy nezmizí" (tam bylo psáno). Vidím, že se zdvořilostí u vás nepořídím. Tak mi napiš, co jsem napsal špatně. Jak PC přichází o členy... @Weri 605, zamysli se, kdo je vyhání. zapojuje se pavel96. To si slíznu dvakrát. Nedovedete mi napsat, co jsem napsal špatně. Upraveno 14. srpen 2025 uživatelem P607Olda Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 14. srpen 2025 Odesláno 14. srpen 2025 (upraveno) před 31 minutami, P607Olda napsal: Jj, to je dobře, že děláš pořádek. Všiml sis, že Milan+ nepsal radu, ale jen ryl do mého předchozího příspěvku? Já jsem aspoň psal pro jarda.simkanin, k věci. On do mne může rejt, bez napomenutí? Že nesmím ani zmínit brusku naplocho, když se jedná o přizpůsobení dvou ploch? Pak to tady zasírá obrázkem. Dobrá, držte si partu, můžete vše a já nic. Nic si z toho nedělej,taky mám červenou ,rejpneme si do sebe,ale jedeme dál. Upraveno 14. srpen 2025 uživatelem Milan+ Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 14. srpen 2025 Odesláno 14. srpen 2025 (upraveno) před 36 minutami, P607Olda napsal: Aha, tak aspoň síla moci. Napomenutí v červeném poli, "které nikdy nezmizí" (tam bylo psáno). Vidím, že se zdvořilostí u vás nepořídím. Tak mi napiš, co jsem napsal špatně. Jak PC přichází o členy... @Weri 605, zamysli se, kdo je vyhání. zapojuje se pavel96. To si slíznu dvakrát. Nedovedete mi napsat, co jsem napsal špatně. Protože jste jak malí kluci. Přitom s vaším věkem by jste mohli mít trochu nadhled a ne po sobě hned štěkat a urážet se jak ženský. Ženy prominou. Prvně se tu chováme slušně, dodržujeme pravidla a neurážíme se. Viz pravidla fóra. Ty platí myslím pro všechny. Ještě dodatek. Oba dva pravidla porušili několikrát, po napomenutí moderátorem to udělali znovu, takže následovalo omezení přispívání na fórum. Upraveno 14. srpen 2025 uživatelem radim.1008 pavelu96, Radek Hurvajz, P607Olda a 2 další ohodnotil 4 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.