Honza.v Odesláno 8. leden 2017 Odesláno 8. leden 2017 Dobrý den, prosím Vás mám problém s posilovačem řízení na Peugeotu 407 SW 2005 2,0 HDI , na nádržce od kapaliny od posilovače je víčko a v něm je dírka jako z výroby a tou mi utíká kapalina když vyteče tak pění a bublá už tam nemam téměř žádnou a posilovač nefunguje. Chci se zeptat jestli nevíte čím to může být a proč ta kapalina utíká? Taky bych se Vás rád zeptal jestli nevíte proč ostřikovače nemají tlak?Když je zapnu tak střiká jen malilinkatý čourek který stěží dostříkne na čelní sklo, zadní funguje úplně v pořádku. Děkuji Vám předem za rady! Citovat
dýzl Odesláno 8. leden 2017 Odesláno 8. leden 2017 K bodu 1 nevím ale odstřikovače p.skel -jsou ucpané,zamrzlé trysky,prasklá ... hadička od motorku nebo KO motorek odstřikovače! Citovat
Guest minimaxa Odesláno 8. leden 2017 Odesláno 8. leden 2017 (upraveno) Nejdou na nádržkách ostřikovače a serva ta víčka mezi sebou prohodit? Upraveno 8. leden 2017 uživatelem minimaxa Citovat
kurka Odesláno 8. leden 2017 Odesláno 8. leden 2017 (upraveno) Hledej!Dolít a pořádně odvzdušnit. Upraveno 8. leden 2017 uživatelem kurka Citovat
Honza.v Odesláno 9. leden 2017 Autor Odesláno 9. leden 2017 V 8. 1. 2017 at 18:06, StibTo napsal: OStřikovač .. proboha OStřikovač je spravně, tak co se Vám nelíbí? Citovat
Honza.v Odesláno 9. leden 2017 Autor Odesláno 9. leden 2017 V 8. 1. 2017 at 18:43, kurka napsal: Hledej!Dolít a pořádně odvzdušnit. Už jsem našel odpověď na jinem forum. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. leden 2017 Odesláno 9. leden 2017 V 8. 1. 2017 at 15:41, dýzl napsal: K bodu 1 nevím ale odstřikovače p.skel -jsou ucpané,zamrzlé trysky,prasklá ... hadička od motorku nebo KO motorek odstřikovače! ODstřikovač se nám nelíbí Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. leden 2017 Odesláno 9. leden 2017 Odstřikuje se tak možná sperma a maminy po porodu mateřský mlíko .. Citovat
Míla72 Odesláno 9. leden 2017 Odesláno 9. leden 2017 Tak čerpadlo ostřikovače ... Moje zkušenost: Ten jsem demontoval, zkusil pořádně propláchnout, vyfoukat vzduchem ... vyzkoušel jsem jej na prázdno a frčel ... bídně. Po zpětné montáži šel jen ťuk ... A v zápětí šel opravdu ven a dal jsem novej. Citovat
mmartinkovic Odesláno 9. leden 2017 Odesláno 9. leden 2017 Aby som nezakladal nove tema, po piatkovych mrazoch mi zacalo blbnut servo. Po nastartovani zacal piskat remen. Musel sa trosku zohriat. No po otoceni volantu zacalo piskat. a to do kazdej strany. Nechal som to bezat 5 min kym sa neohreje viac, potom nepiska, ale v uplne krajnej polohe, ci L alebo P, piska a prestane tocit servo cerpadlo remen zapiska, odstavi alternator. Bolo menej oleja, dnes som kupil. Stary vysal z nadrzky, a nalial novy, pobehal, pootacal volantom, ale nejake zlepsenie som nezbadal. Na uplnu vymenu soma nemam jamu ani rampu aby sa to dalo vypustit, a nie je ani pocasie. Zeby sa servo porucalo? Citovat
Přema Odesláno 10. leden 2017 Odesláno 10. leden 2017 Vymen obe trysky na ostrikovace a budes mit klid...... Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.