Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

prosím Vás mám problém s posilovačem řízení na Peugeotu 407 SW 2005 2,0 HDI , na nádržce od kapaliny od posilovače je víčko a v něm je dírka jako z výroby a tou mi utíká kapalina když vyteče tak pění a bublá už tam nemam téměř žádnou a posilovač nefunguje. Chci se zeptat jestli nevíte čím to může být a proč ta kapalina utíká?

Taky bych se Vás rád zeptal jestli nevíte proč ostřikovače nemají tlak?Když je zapnu tak střiká jen malilinkatý čourek který stěží dostříkne na čelní sklo, zadní funguje úplně v pořádku.

Děkuji Vám předem za rady! 

Odesláno

K bodu 1 nevím ale odstřikovače p.skel -jsou ucpané,zamrzlé  trysky,prasklá ... hadička od motorku nebo KO motorek odstřikovače!

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Nejdou na nádržkách ostřikovače a serva ta víčka mezi sebou prohodit? 

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno (upraveno)

Hledej!Dolít a pořádně odvzdušnit.

Upraveno uživatelem kurka
  • MJSytic changed the title to Problém s posilovačem řízení a s ostřikovači.
Guest minimaxa
Odesláno
V 8. 1. 2017 at 15:41, dýzl napsal:

K bodu 1 nevím ale odstřikovače p.skel -jsou ucpané,zamrzlé  trysky,prasklá ... hadička od motorku nebo KO motorek odstřikovače!

ODstřikovač se nám nelíbí :D

Odesláno

Odstřikuje se tak možná sperma a maminy po porodu mateřský mlíko .. :)

Odesláno

Tak čerpadlo ostřikovače ... Moje zkušenost:  Ten jsem demontoval, zkusil pořádně propláchnout, vyfoukat vzduchem ... vyzkoušel jsem jej na prázdno a frčel ... bídně. Po zpětné montáži šel jen ťuk ...  A v zápětí šel opravdu ven a dal jsem novej.

Odesláno

Aby som nezakladal nove tema,

po piatkovych mrazoch mi zacalo blbnut servo. Po nastartovani zacal piskat remen. Musel sa trosku zohriat.

No po otoceni volantu zacalo piskat. a to do kazdej strany. Nechal som to bezat 5 min kym sa neohreje viac, potom nepiska, ale v uplne krajnej polohe, ci L alebo P, piska a prestane tocit servo cerpadlo remen zapiska, odstavi alternator.

Bolo menej oleja, dnes som kupil. Stary vysal z nadrzky, a nalial novy, pobehal, pootacal volantom, ale nejake zlepsenie som nezbadal.

Na uplnu vymenu soma nemam jamu ani rampu aby sa to dalo vypustit, a nie je ani pocasie.

Zeby sa servo porucalo?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...