Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

ked su vonka teploty okolo 0 a nizsie nezopne pri stlaceni A/C klimkompresor. Chcem sa opytat ci je to bezny jav. Lebo vcera, som si bol po auto po servise klimatizacie, menili mi chladic AC a nemam ako vyskusat, ci funguje. Par známych s 508 mi potvrdilo, ze im tiez AC spojka na kompresore necvakne. Dakujem za odpovede

Odesláno (upraveno)

Áno presne tak. A to má za dôsledok že sa v takýchto teplotách môžu rosiť okná v naších 508 kach. Mne sa sem tam zarosia . Skús zapnúť ofuk na čelné sklo. Vždy sa hneď odrosilo čiže sa klíma zapla.

Upraveno uživatelem Peugeot 508 SW
Odesláno

No to se rozsvítí, ale kompresor se nerozjede, prostě v mrazu klima fungovat nemuže, namraza by se z výparníku neměla jak odmrazovat, zamrzla by i hadička odtoku kondenzátu, klima potřebuje ke sve funkci na druhé straně teplo.

Odesláno

Nevim jestli je to u novejsich aut jine ale pokud jsme meli na dilne pod 14°C tak klima nesepla to byly rok vyroby okolo 2000. A princip klimatizace zatim nikdo nezmenil jen se rozsirilo to ze auto topi i chladi zaroven a ridi to klapky ale do techto systemu uz jsem nezabredl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...