Hansel106 Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 Dobrý den, tak jsem si konečně udělal radost a sehnal si 607, povedlo se mi jí sehnat za pár kč ale je mi jasné že v opravách nákupní cenu přeplatím raz dva . Je bouchlá na předek většinu věcí jsem už vyměnil ale podle všeho je bouchla i nápravnice (kolo je o asi 2 cm blíž ke karoserii) takže se chci zeptat jestli máte někdo zkušenosti s její výměnou... zatím jsem na nápravě vyměnil spodní čep který byl ohnutý a předpokládal jsem že je to jim. Děkuji za každou radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 To jsi kupoval "na projekt" ? Tzn že se v tom budeš místo ježdění hrabat a nevadilo Ti, že to bylo bouchlý ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hansel106 Posted December 5, 2016 Author Share Posted December 5, 2016 Přesně tak, měl jsem po známém ještě díly z jeho 607.. ono hlavně to vypadalo jen na ten čep plus teda nárazník kapota a blatník a nic víc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 A překvapivě je realita daleko horší ... Co nějaký fotky ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hansel106 Posted December 5, 2016 Author Share Posted December 5, 2016 Zítra se dostanu na dílu a nafotím ten spodek, přemýšlím že ještě než to dám do servisu na výměnu celé napravnice tak zkusím přehodit rameno které nevypadá nějak dohlé ale třeba je, ale i tak mě ta nápravnice čeká protože je docela nahnilá... Je to děs čekal jsem že investice budou a to velké ( v rodině už druhá 607) ale musím říct že to auto mě neustále překvapuje člověk vyřeší jednu věc a na další dvě přijde. Ale i tak počítám že se opravami a nákupem jsem někde na 40 coz je v pohode... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest StibTo Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 607 za 40K včetně nutných oprav ? No potěš ... To jsem zvědav naty fotky tedy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 Není světle hnědá v metalíze? Nedávno byla taková střelená na prodej. Přeji pevné nervy. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hansel106 Posted December 17, 2016 Author Share Posted December 17, 2016 (edited) Tak píšu po delší době ale teď jsem nestíhal... takže novinky okolo oprav auto je hotové nakonec to bylo rameno... ale mám ještě jeden problém a to je že palubní počítač hlasí chybu "Impact sensor defective " a blikají výstražná přečetl jsem snad všechno zde na foru okolo teto chyby takže jsem dal novou baterii do kufru a vyměnil ten senzor pod kapotou a stále bez úspěchu na diagnostice v servisu mi nedokázali pomoct takže mě asi čeká návštěva autorizáku, netuší někdo co s tím ? Radime díky, není je stříbrná za chvílu dodám snad už ty fotky. Ještě doplním to blikání vystražných začne hned po odemčení auta občas po nastartování jdou vypnout klasicky přes tlačítko vystražných a když jsem s tím jel tak po 5 minutách jsem je vypnul a za dalších 5 minut se samovolně zase zapnou, připadne mi že si to dělá co chce Edited December 17, 2016 by Hansel106 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 607 Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Výstražný se sami spínají prudkým bržděním, tak jestli to bylo nabořený, může to s tím třeba souviset, nějaké čidlo? Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hansel106 Posted December 17, 2016 Author Share Posted December 17, 2016 to me taky napadlo a u pedalu brzdy je cidlo jak v me 307 tak jsem je prohodil a bez vysledku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 607 Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Nevím co to spíná, podle mě nějaké čidlo zpomalení, brzdový spínač to asi nebude. Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hansel106 Posted December 17, 2016 Author Share Posted December 17, 2016 (edited) Je to možné ale kdoví kde je ,netuší někdo ? Popřípadě není zde někdo z okolí Hodonína s origo diagnostikou ? Edited December 17, 2016 by Hansel106 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Vo Vrbovom mal niekto tu z fora. To mas na skok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrafik Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Spiš bych to viděl, že v případě prudkého brždění se vyhodnotí rychlost nárustu tlaku v brzd. soustavě ...,což by mohlo mít na starosti ESP/ABS a to pošle BSI požadavek spuštění varovných blikačů. Pokud to bylo bourané, tak asi nějaké čidlo pro aktivaci airbagu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hansel106 Posted December 17, 2016 Author Share Posted December 17, 2016 (edited) Ještě jsem našel toto https://www.drive2.ru/l/2229539/ myslím že by to mohl být i můj problém ale to čidlo jsem již měnil a nechce se mi věřit že bych tam dal druhé vadné ... Netuší co autor toho ruského příspěvku chtěl přesně říct ? Překladač to přeloží divně a nechápu to jeho řešení problému... jak na to koukám tak asi přestřihl dráty ale netuším které jsou tam 3 . Děkuji za tip ale na sk s tím radši nepojedu propadla už STK a k tomu ty blinkry takže by mě slovenská policie asi i zatkla , Agrafik airbag nebouchl ani jeden ale to čidlo uvidím obávám se že bez dia to asi nikdo nevyřeší. Edited December 17, 2016 by Hansel106 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hansel106 Posted December 18, 2016 Author Share Posted December 18, 2016 Tak blikani vyreseno rozebral jsem narazovy senzor a propojil ho natvrdo vevnitr pres kabel takze ted kdyz to nabouram tak se nevypne privod paliva takze jak udelam stk tak objednam v peugeotu vymenu tobo senzoru za novy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts