tomanino42 Odesláno 4. prosinec 2016 Odesláno 4. prosinec 2016 (upraveno) Zdravím. Mám dotaz v motorové části jak je pojistková skříň u předního levého světla mám dvě velký pojistková pouzdra které jsou volně uložena a v nich jsou dvě pojistky 70A ale jedna s těch pojistek se mi v tom pouzdře u škvařila a nevím k čemu sloužila a všiml jsem si toho až dnes jen vím že mi od doby kdy jsem startoval otci přes kabely jeho Voyager tak mi nejede elektrické otvírání kufru a ani zavírání a ani tlačítko na kufru pouze na dálce když stlačím otvírání kufru tak mi zámek cvakne a musím kufr otevřít ručně a asi mi nevyhřívá zadní okno ale to si nejsem jist musím ho vyzkoušet. Může ta pojistka být na ten kufr a ATD? A nebo na co jsou ty dvě pojistky? Děkuji Upraveno 4. prosinec 2016 uživatelem tomanino42 Citovat
tomanino42 Odesláno 4. prosinec 2016 Autor Odesláno 4. prosinec 2016 (upraveno) Přikládám foto je to ta červená ta předtím tam byla celá uškvařená tak jsem ji vyndal oškrabal plíšky a stříkl jsem tam kontaktor a dal jsem tam tu červenou pojistku. Ale i tak mi to před tím žádnou chybu nehlásilo a auto jelo stejně jak dřív. Jen nevím jestli ta pojistka je funkční protože žádnou změnu jsem nezaznamenal a kufr ten pořád nejde. Upraveno 4. prosinec 2016 uživatelem tomanino42 Citovat
tomanino42 Odesláno 4. prosinec 2016 Autor Odesláno 4. prosinec 2016 Jo a pak tam mám další dvě Citovat
krtek 2 Odesláno 4. prosinec 2016 Odesláno 4. prosinec 2016 (upraveno) a mas este tu poistku? ma prepaleny drat ci nie? toto vypada na dlhodobejsiu zalezitost ze sa to vyhrievalo dlhsiu dobu ak ano musis prejt trasu kablov od poistky mozu byt spalene hlavne kable tesne u poistkoveho puzdra Upraveno 4. prosinec 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
tomanino42 Odesláno 4. prosinec 2016 Autor Odesláno 4. prosinec 2016 (upraveno) Rok 2004. Už facelift 2.7HDI Upraveno 4. prosinec 2016 uživatelem tomanino42 Citovat
Agrafik Odesláno 5. prosinec 2016 Odesláno 5. prosinec 2016 OK. Na tu pojistku v kufru na baterce ses díval, jak jsem psal? Citovat
tomanino42 Odesláno 5. prosinec 2016 Autor Odesláno 5. prosinec 2016 Jo to je ono a budu muset vyměnit to pouzdro pojistky a proto mi nejede kufr vyhřívání okna a nevím co eště k tomu patří.Dík Citovat
Agrafik Odesláno 6. prosinec 2016 Odesláno 6. prosinec 2016 Jen vyhřívaní okna, pohon a zámek kufru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.