Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak už mě nebaví pomáhat lidem s výběrem auta

Recommended Posts

Odesláno

Jo jo, kolegovi jsem aspoň vnutil benzín, když to má do práce 3 km přes kopec.... Auto už si rozmluvit nedal, páč se mu moc líbí a zamiloval se.... :roll

Odesláno

Já už několik - no, víc - let na tuto otázku většinou odpovídám "už v tom nedělám". Je to jednodušší než něco vysvětlovat, a má to stejný efekt.

Pouze v ojedinělých případech, kdy si naivně myslím, že to bude mít nějaký smysl, zkouším poodhalit některá úskalí a zákonitosti, jako například že bazarová nabídka není eshop, a že auto se kupuje tehdy, když zrovna někdo ověřený nabízí něco pěkného. A ne že si někdo naporoučí auto jak v konfigurátoru pomalu včetně barvy a pak požaduje něco takového v inzerci sehnat...

Kdysi jsem dělal i to, že když se objevilo fakt něco perspektivního, že jsem to prostě koupil sám a když někdo z blízkého okolí přišel, přenechal jsem mu to. Ale i na to už kašlu, poslední bylo snad Ulysse tady z klubu někdy loni nebo předloni.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...