Guest StibTo Odesláno 29. listopad 2016 Odesláno 29. listopad 2016 Myslím, že se s tím mnozí zdejší dokážou ztotožnit (není to můj článek) https://www.autickar.cz/clanek/jak-uz-me-nebavi-pomahat-lidem-ohledne-auta Citovat
vendelinek Odesláno 29. listopad 2016 Odesláno 29. listopad 2016 Jo,hezky napsaný Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Guest StibTo Odesláno 29. listopad 2016 Odesláno 29. listopad 2016 je to myslím docela výstižné Citovat
Hafity Odesláno 30. listopad 2016 Odesláno 30. listopad 2016 Jo jo, kolegovi jsem aspoň vnutil benzín, když to má do práce 3 km přes kopec.... Auto už si rozmluvit nedal, páč se mu moc líbí a zamiloval se.... Citovat
oddie Odesláno 30. listopad 2016 Odesláno 30. listopad 2016 Já už několik - no, víc - let na tuto otázku většinou odpovídám "už v tom nedělám". Je to jednodušší než něco vysvětlovat, a má to stejný efekt. Pouze v ojedinělých případech, kdy si naivně myslím, že to bude mít nějaký smysl, zkouším poodhalit některá úskalí a zákonitosti, jako například že bazarová nabídka není eshop, a že auto se kupuje tehdy, když zrovna někdo ověřený nabízí něco pěkného. A ne že si někdo naporoučí auto jak v konfigurátoru pomalu včetně barvy a pak požaduje něco takového v inzerci sehnat... Kdysi jsem dělal i to, že když se objevilo fakt něco perspektivního, že jsem to prostě koupil sám a když někdo z blízkého okolí přišel, přenechal jsem mu to. Ale i na to už kašlu, poslední bylo snad Ulysse tady z klubu někdy loni nebo předloni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.