Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hmm... na autorozvody.cz je v katalogu ma, ale bez ceny a udaje o dostupnosti... kazdopadne pro 2.0 100kW udava vnitrni ozubeni 34 zubu a pro 2.2 39 zubu. Jsou tam dva klouby, ale vypsane aplikace podle typu a motorizaci se lisi, navic se lisi mezi C8 a P807... takze je v tom hokej, ale na to, ze jsou stejne jako na 2.2 bych teda moc nespolehal. 

Na autorozvody ma cele repasovane poloosy v nejhorsim... 

Honza

Odesláno (upraveno)

No tak velká výhoda autorozvodů je že tam umějí pracovat s VIN kodém stačí Jardovy napsat do jeho vlákna nebo mu poslat SZ s požadavkem co a v jaké kvalitě chci. A pokaždé se ti dostane fundované odpovědi s cenovou nabídkou. Dalším plusem pro autorozvody je že se jedná o firmu jejíž kvalita je prověřena dlouhodobou spoluprací s dost velkým počtem zdejších členů takže se člověk nemusí stresovat jestli někde na internetu našel ten správný díl jestli v té firmě ten skladník ten vybraný díl správně zabalí atd. Jardovi pošleš požadavek a bez stresu si vybereš z toho co nabídne a pokud auto odpovídá VIN kódu tak to musí sedět.

Nejsem Jardou placený pochlebovač, já od něj v dnešní době beru na veškeré plánované opravy všechen materiál. Jinam jezdím pro díly pouze když se jedná o akutní opravu a auto musí být pokud možno pohyblivé ten samý den co se porouchalo.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
doplnění textu
Odesláno

Autorozvody jsem v podstatě psal podle osobních zkušeností. Ne že bych tam bral kvanta dílů, ale na Jardu je spolehnutí. Zatím bylo vše na 100%.

Odesláno

Mohu jen potvrdit výše uvedené příspěvky. Stačí zaslat VIN, pokud ovšem nebylo někdy něco měněné, co nesouhlasí s VIN.               Záleží na filoyof012000, jak se rozhodne, zdali napíše badisakovi (autorozvody.cz).

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ono je obecně problém s těmahle homokloubama. Dvakrát jsem to řešil, jednou u C8 a jednou u 807. Vždy jsem měl tři různý klouby a v obou případech to skončilo výměnou celý poloosy. Když byly správný zuby na poloosu, tak zase byly jiný do náboje a opačně.

• O 2 roky později...
Odesláno

Zdarec, chlapy,  jsem z toho na nervy, už jsem objednal třetí homokineťáky a zase je budu vracet. Pokaždé mají vnitřní díru větší než je průměr poloosy, ta má 26mm, je možny, že tam mám jiny poloosy? Lancia Phedra benzín 2,0 100kW

Odesláno

Tak si odpovím sám, dnes jsem vyndal poloosu z auta, vyhrabal z dílny staré poloosy z Ulyseho I (r.v.97), poměřil, porovnal a zjistil, že na Phedře je úplně stejná(aspoň teda levá) a pasuje i homokin. kloub (Meyle Kód 6574)  do těhlice. Jen se z něj srazí ABS kroužek, ale možná ani nemusí, to testnu až klouby přijdou.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...