Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Jo jo mám jen sedana [emoji4] Můžem dát někdy sraz kdyby Tě o autě něco zajímalo nebo jsi prostě chtěl jen pokecat jsem taky z Prahy ... 

Jinak co to čtu skoro to na mě působí že v momentě kdy ti matka řekla "bud tohle nebo nic" jsi mel rict "nic" ... No a s penezma - ze se tak ptam - je to ted jak ? Kdyz bys to prodal zustanou Ti ?? 

Díky moc,ale já jsem z Brna.

Jinak ano,auto když prodám peníze mě zůstanou. Sama mě to ještě řekla,že když si ho prodám je to moje věc.

Dala za něj údajně kilo. Takže super,já se toho teď budu chtít zbavit a prodávat třeba i pod cenu a zbytek peněz půjde víš kam. To je aspoň hospodaření. No nic,asi budu s tím tady končit. Lidi tady začínají být z toho nasraní a já se ani nedivím.

Odesláno

Fotky nikam neposílej a dej je radši sem. Ať se na tu "hrůzu" podíváme všichni.

Když se toho náhodou po čase zbavíš a pořídíš pašíka, tak na Peugeota budeš ještě láskou vzpomínat. :mad

Můžu se zeptat kolik ti je?

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Geeork napsal:

Díky sannyray moc za odpověď. Problém u mě je taky v tom,že 407 se mě vůbec nelíbí hlavně ta prdel je naprosto k zblití. (Omlouvám se) Říkám dostal jsem ho darem a nikdy bych si asi takovou ošklivou žabu nekoupil,ale je fakt co tady píše Veverka,darovanému koni na zuby nehleď.

Prodej ho tady na klubu. Je to dobré auto i dobrý motor. Když se ti nelíbí, tak si ho rozhodně nenechávej, to bys byl pořád nespokojený (vážně).

Nafoť, inzerovat tady na klubu se nesmí (až budeš mít 50 příspěvků), takže nevím. Je to přesně ten případ, kdy by tady někdo nabídl dobrý kup, ale nesmí se, zakázáno. A honit 50 příspěvků se taky nesmí.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno
No, ale z toho jak to popisuješ, možná by stálo za úvahu podat na ni žalobu za způsobenou psychickou újmu [emoji14]

Naprostý souhlas. Ty dva dny byly snad nejhorší s ní v životě. Fakt peklo.

Odesláno
Hlavě ho hezky nafoť, já to risknu a inzerát sem dám. Nakonec - platím si komerci, tak mi za to dáš 1 pivodefault_import_mrk2.gif.

Jasně! Fotky tedy nafotím a postnu je sem na tohle vlákno. Díky moc!

Jó a nemáš u mě pivo,ale rovnou celou basu,když se toho tady zbavím.

Slibuji fakt! ;-) :-)

Odesláno

osobne se mi taky 407 v sw moc nelibi hlavne z duvodu ze to neni proste kombik jako byl predchudce 406, ale je mnohem vic osklivejsich aut. Ad pasik a jiny koncermy hodne stesti s koupi nevylitany 2xstoceny pastiky...

Odesláno (upraveno)

Geeork--ale joo, něco jsem už na světě pochytil :), ale jaksi mi nepříjde normální, když ti máma daruje auto (peugeot), jít si stěžovat zrovna na forum pežota že je to hnus, připadáš mi jako rozmazlený fracek, který se chce vybrečet, proto ten fejsbůk :), no měj se fajn, čau

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Nesouhlasím, každý má právo, aby se mu něco nelíbilo, zvláště, když mu ho vnutí.

Geeork: Je fakt, že by sis možná zvykl, Peugeot je spíše životní názor a styl, tedy zdvořilost, elegance atd. VW je síla. Ale když opravdu chceš...

Odesláno
Geeork--ale joo, něco jsem už na světě pochytil [emoji4], ale jaksi mi nepříjde normální, když ti máma daruje auto (peugeot), jít si stěžovat zrovna na forum pežota že je to hnus, připadáš mi jako rozmazlený fracek, který se chce vybrečet, proto ten fejsbůk [emoji4], no měj se fajn, čau

Tak to fakt ale vůbec není. Taky se měj a díky za názor.

Odesláno
Nesouhlasím, každý má právo, aby se mu něco nelíbilo, zvláště, když mu ho vnutí.

Geeork: Je fakt, že by sis možná zvykl, Peugeot je spíše životní názor a styl, tedy zdvořilost, elegance atd. VW je síla. Ale když opravdu chceš...

Chápeš to naprosto přesně. Elegantní vozy moc nemusím,mám rád ze 100% Němce. Jak poslat soukromou zprávu jsem ještě nepřišel. Jsem tu nový a aplikaci neznám. Fotky pošlu na tohle vlákno,ať ostatní také vidí a mohou si udělat názor,když jsem to tady tak rozjel a také Ti fotky pošlu na Tvůj mejl.

Ještě jednou děkuji. :-)

Odesláno
před 33 minutami, ozzy56 napsal:

Geeork--ale joo, něco jsem už na světě pochytil :), ale jaksi mi nepříjde normální, když ti máma daruje auto (peugeot), jít si stěžovat zrovna na forum pežota že je to hnus, připadáš mi jako rozmazlený fracek, který se chce vybrečet, proto ten fejsbůk :), no měj se fajn, čau

Ale no tak .. Přece nechceme, aby se to tu hned zase zvrtlo, jak tomu mnohdy bývá :) Třeba ho přesvědčíme, aby si na Puga zvyknul a měl ho rád.

Odesláno
před 18 minutami, Geeork napsal:

Chápeš to naprosto přesně. Elegantní vozy moc nemusím,mám rád ze 100% Němce. Jak poslat soukromou zprávu jsem ještě nepřišel. Jsem tu nový a aplikaci neznám. Fotky pošlu na tohle vlákno,ať ostatní také vidí a mohou si udělat názor,když jsem to tady tak rozjel a také Ti fotky pošlu na Tvůj mejl.

Ještě jednou děkuji. :-)

proklikni nick uživatele kterému chceš napsat a tam pak na další stránce uvidíš symbol obálky

Odesláno
proklikni nick uživatele kterému chceš napsat a tam pak na další stránce uvidíš symbol obálky

Super,už to mám. Díky za radu.

Odesláno
Ale no tak .. Přece nechceme, aby se to tu hned zase zvrtlo, jak tomu mnohdy bývá [emoji4] Třeba ho přesvědčíme, aby si na Puga zvyknul a měl ho rád.

Díky moc za podporu. Uvidíme no... Na druhou stranu je fakt pravda a to už jsem tady zmínil,že než ho prodávat pod cenu a pak kupovat nějakou ojetou hrůzu pokoutně po bazarech,raději si ho nechám. :-)

Odesláno (upraveno)

niekto si kupi auto , co sa mu paci , niekto , ake momentalne potrebuje,  iny ho dostane po rodicoch , ci darom...

ma ho a mal by sa on tak isto starat a  tesit sa z neho.....

no , ak sa ti nepaci pohlad na jeho karoseriu , tak to bude potom  problem aj v cestnej premavke , ked sa zan zaradis.....

ked v nom sedis , nemoze ta to zas tak drazdit....ci...:)

Upraveno uživatelem vladosr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...