miky930 Odesláno 9. říjen 2016 Odesláno 9. říjen 2016 Dobrý den pořídil jsem si Peugeota 106ku 1,4i 55kw, pořídil jsem to stím, že to nechladilo příčina bylo těsnění pod hlavou. To jsem vyměnil a auto doufám správně odvzdušnil a i chladící soustavu vyčistil. Chvíli jsem stím jezdil a z ničeho nic auto znovu přestalo chladit a dokonce i topení nejde :/ myslíte že by bylo znovu těsnění z hlavou v háji? :/
vendelinek Odesláno 9. říjen 2016 Odesláno 9. říjen 2016 Ahoj,To je hezký, ze sis koupil 106ku a že sní máš problém mě mrzí ale sem to nepatří, dej si to do sekce Servis nebo do 106 tek Odesláno z Samsung J 5
ozzy56 Odesláno 9. říjen 2016 Odesláno 9. říjen 2016 (upraveno) ahoj, moc nerozumím tomu, že sis SAM vyměnil těsnění pod hlavou a teď najednou nevíš co dál, připadáš mi jako pilot, co zapomněl ve vzduchu, jak se řídí letadlo co voda--cirkuluje v okruhu?? jako jestli je čerpadlo vody funkční, pak to nechladí ani netopí Upraveno 10. říjen 2016 uživatelem ozzy56
miky930 Odesláno 4. listopad 2016 Autor Odesláno 4. listopad 2016 V 9. 10. 2016 at 20:46, ozzy56 napsal: ahoj, moc nerozumím tomu, že sis SAM vyměnil těsnění pod hlavou a teď najednou nevíš co dál, připadáš mi jako pilot, co zapomněl ve vzduchu, jak se řídí letadlo co voda--cirkuluje v okruhu?? jako jestli je čerpadlo vody funkční, pak to nechladí ani netopí Voda cirkuluje, nechal jsem i zbrousit hlavu ba i dokonce natlakovat(byla v pořádku). Bouhžel to stále dělá a nevím si už rady :/ Když je motor studený tak je to dobrý, ale jak se to zahřeje vystříknemi z nadobky voda a vařím :/
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2016 Odesláno 4. listopad 2016 Nepochopím proč dvě vlákna se s tejným problemem, pokračuj tady - http://www.peugeot-club.com/topic/107106-problem-se-106kouém-se-106kou/
Recommended Posts