Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den pořídil jsem si Peugeota 106ku 1,4i 55kw, pořídil jsem to stím, že to nechladilo příčina bylo těsnění pod hlavou.  To jsem vyměnil a auto doufám správně odvzdušnil a i chladící soustavu vyčistil. Chvíli jsem stím jezdil a z ničeho nic auto znovu přestalo chladit a dokonce i topení nejde :/ myslíte že by bylo znovu těsnění z hlavou v háji? :/

Odesláno

Ahoj,To je hezký, ze sis koupil 106ku a že sní máš problém mě  mrzí ale sem to nepatří, dej si to do sekce Servis nebo do 106 tek

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno (upraveno)

ahoj, moc nerozumím tomu, že sis SAM vyměnil těsnění pod hlavou a teď najednou nevíš co dál, připadáš mi jako pilot, co zapomněl ve vzduchu, jak se řídí letadlo :)

co voda--cirkuluje v okruhu?? jako jestli je čerpadlo vody funkční, pak to nechladí ani netopí :myslim

Upraveno uživatelem ozzy56
  • O 4 týdny později...
Odesláno
V 9. 10. 2016 at 20:46, ozzy56 napsal:

ahoj, moc nerozumím tomu, že sis SAM vyměnil těsnění pod hlavou a teď najednou nevíš co dál, připadáš mi jako pilot, co zapomněl ve vzduchu, jak se řídí letadlo :)

co voda--cirkuluje v okruhu?? jako jestli je čerpadlo vody funkční, pak to nechladí ani netopí :myslim

Voda cirkuluje, nechal jsem i zbrousit hlavu ba i dokonce natlakovat(byla v pořádku). Bouhžel to stále dělá a nevím si už rady :/ Když je motor studený tak je to dobrý, ale jak se to zahřeje vystříknemi z nadobky voda a vařím :/

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...