Jirka_10 Odesláno 6. říjen 2016 Odesláno 6. říjen 2016 (upraveno) Zdravím, bohužel dle zdejších pravidel nemohu zadávat do sekce prodám. Zajímal by mě váš názor na prodej P206, r.v 2000, 1.4, 55kW, 3dveř. Auto bylo koupené v bazaru Mama car před cca osmi lety. Časem se zjistilo, že auto zřejmě dostalo ránu na pravé dveře a hlavně bylo komplet přestříkáno. Provozováno ale celou dobu bez problémů. Několikrát bylo i na opravě ve Federal Cars (právě ty ramena a katalyzátor a pak nějaké drobnosti. Nic velkého). Auto je v dobrém technickém stavu. Má platnou technickou ještě více jak rok. Nová ramena, katalyzátor. Olej neubývá. Prostě se do toho jen lije benzín a jezdí. Auto potřebuji z rodiných důvodů prodat. Bohužel se z auta dost výrazně, hlavně na střeše loupe lak. Nevypadá to dobře. Každopádně podle mě auto na dojíždění do práce v pohodě. Jaká si myslíte, že je cena za kterou by se dal prodat? Eko daň není zaplacená. Níže starší fotka. Upraveno 6. říjen 2016 uživatelem Jirka_10 Citovat
Stejsn Odesláno 17. říjen 2016 Odesláno 17. říjen 2016 Škoda že to není pětidvéř, býval bych ho byl třeba bral. Taky nepíšeš, kolik má natočeno. Ale cenu, i vzhledem k ekodani, bych taky viděl kolem těch 10k. Citovat
P607Olda Odesláno 17. říjen 2016 Odesláno 17. říjen 2016 (upraveno) Dobře umyj, vyčisti, a hezky nafoť (včetně vad laku) a dej na bazos.cz, začni např. na 29000 Každý týden sniž o 5000 a uvidíš reálně, kdy se objeví zájem. Případně do inzerátu uveď, že daň platíš ty. Není to žádný podvod, ale kupujícího to potěší, a myslím, že pod 19000-3000 se prodá. Pro info, v létě jsem prodal 206 pětidvéřovou, červenou, bez klimy, v dobrém stavu a hezkou, najeto poctivých 250000 za 25000, eko už byla dříve zaplacena. PS(!!) rok 2000 už by měl být bez eko-daně - koukni pořádně do TP, jaký kód tam je. Upraveno 17. říjen 2016 uživatelem P607Olda Citovat
P607Olda Odesláno 26. leden 2017 Odesláno 26. leden 2017 Obrať se na prodávajícího soukromou zprávou, nebo mailem, sem asi moc často nechodí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.