Přejít na obsah

Jirka_10

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Vše od uživatele Jirka_10

  1. Zdravím, bohužel dle zdejších pravidel nemohu zadávat do sekce prodám. Zajímal by mě váš názor na prodej P206, r.v 2000, 1.4, 55kW, 3dveř. Auto bylo koupené v bazaru Mama car před cca osmi lety. Časem se zjistilo, že auto zřejmě dostalo ránu na pravé dveře a hlavně bylo komplet přestříkáno. Provozováno ale celou dobu bez problémů. Několikrát bylo i na opravě ve Federal Cars (právě ty ramena a katalyzátor a pak nějaké drobnosti. Nic velkého). Auto je v dobrém technickém stavu. Má platnou technickou ještě více jak rok. Nová ramena, katalyzátor. Olej neubývá. Prostě se do toho jen lije benzín a jezdí. Auto potřebuji z rodiných důvodů prodat. Bohužel se z auta dost výrazně, hlavně na střeše loupe lak. Nevypadá to dobře. Každopádně podle mě auto na dojíždění do práce v pohodě. Jaká si myslíte, že je cena za kterou by se dal prodat? Eko daň není zaplacená. Níže starší fotka.
  2. Jirka_10

    Závada P206?

    Paliva je přes půl nádrže. Jediné o čem vím je, že startér teď v mrazech vydává divné zvuky těsně před tím než to chytne. Takový jako když se tam něco dře. Ale chytne vždy napoprvé a hned.
  3. Dorý den, vím, že mi řeknete abych jel na diagnostiku. Pojedu. Jen mě zajímá Váš názor. Teď jsem jel do práce a auto za jízdy jednou píplo (zvuková signalizace). Žádná kontrolka se nerosvítila. S autem nic není jelo dál normálně. Před prací jsem auto chcípnul a znovu otočil klíčkem, aby proběhla diagnostika. Zústala svítit kontrolka motoru (žlutá). Po nastartování, ale hned zhasla. Dá se říct jestli to může být něco vážného? Nevím zda autem můžu jezdit, abych někde nezůstal viset. Na diagnostiku se dostanu až o víkendu.Co myslíte?
  4. Jirka_10

    Páčka na blinkry blbne P206

    No do tisícovky by to bylo super. A to je nějaký servis nebo jen někdo kdo ví co s tím? Napíšu mu. Pokud je u Kladna zajel bych tam. Přeci jen to vyndat a poslat to někam do světa někomu úplně cizímu.. Ale díky za tip zkusim ho. S autem naštěstí nic jiného není. koupil jsem ho od známého před rokem a zatím liju jen benzín. Jen jednou mi auto nechtělo jet z křižovatky a diagnostika ukázala lambdu 1. Maník to nějak vyresetoval a od té doby nic. Do zábřehu to mám opravdu daleko, ale i tak díky za nabídku.
  5. Zdravím, mám Peugeot 206 1.4i (r.v.2003). Poslední cca dva měsíce mi blbne páčka na blinkry. Dám blinkr chvilku bliká a pak přestane. Řešení je páčku přidržet a pak to zas bliká. Na další křižovatce třeba nic. Můj známej automechanik mi řekl, že je asi vypálená. Všechno ostatní je v pohodě jen ty blinkry blbnou. V pátek jsem k němu zajel. Celý ten modul (obě páčky jsou spojené kruhem s dírou pro volant) vyndal. Bohužel je to cele zabakelitované a dostat se do toho jsme nezkoušeli. Buví kolik pérek a nevim čeho z toho vypadalo a pak bychom to nedali dohromady. Takže výsledek nula. Dal to zpět a blbne to dál. Proč píšu.. Je mi jasné, že se modul musí vyměnit. Dost mě ale vyděsila cena. na Autokelly jen zběžně se to pohybuje od 5-12tisíc a to mi za takovou blbost připadá šílenost. Originál v Peugeutu jsme ještě nepotával, ale levnější to bude sotva. Další věc je, že netuším jakej vybrat. Těch typů tam je hrozně moc. Nevíte podle čeho se to vybírá? Existuje nějaká jiná možnost jak to opravit výrazně levněji? Je rozumné kupovat tuhle součástku na vrakovišti? Díky za radu
  6. Jirka_10

    206 při akceleraci netáhne

    Tak po diagnostice se ukázalo, že je to lambda 1. Takže mě čeká výměna.
  7. Jirka_10

    206 při akceleraci netáhne

    Ok, zajedu Dneska cestou do práce se problém několikrát opakoval. Navíc už mi svítí kontrolka diagnostiky za jízdy.
  8. Zdravím, mám nově P206 (r.v.2004, motor 1,4i.e, 152tis km). Mám jí dva měsíce. Auto je celkem ve slušném stavu. Servisováno většinou v autorizovaném servisu (Domanský). Letmá prohlídka automechanikem po nákupu až na pár drobností (menší koroze a netěsnosti) nic nenašla. Dnes jsem na křižovatce při čekání na zelenou začal cítit, že auto na volnoběh trochu jakoby škube. Jakoby padaly otáčky (byly tuším 800). Při zařazení jedničky se auto nechtělo rozjet. Pomalu se chytlo a pak už to dalo pokoj. Bohužel stalo se mi to samé asi dvakrát při cestě zpět. Zjistil jsem, že pomůže přeřadit na dvojku a auto začne akcelerovat a pak je vše v pořádku. Na další křižovatce bez problémů. Kontrolka diagnostiky za jízdy nesvítí. Netušíte prosím co by to mohlo být? Jsem z toho celkem na nervy.
×
×
  • Vytvořit...