Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

univerzální dálkový ovladač centrálu - přívěšek na klíče

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám P 206+ se dvěmi funkčními klíči bez dálkače , pouze s čeipem ID46.

Správně ale k autu má být klíč s dálkačem na 433,92 MHz  a ID46 čipem

A ted odtaz : myslíte že by bylo možné koupit "přívěšek na klíče" :  se548 Univerzální dálkový ovladač s frekvencí 433,92 MHz ( http://www.stualarm.cz/produkt/se548-univerzalni-dalkovy-ovladac-s-frekvenci-43392-mhz/ ) a napárovat ho aby odemykal a zamykal ? 

---- Když mám dva  funkční klíče bez dálky, stačily by mi už jen přívěšky jako dálkač - nechce se mi dávat 2.500,- za jeden komplet klíč v Peugeotu.  ---

předem díky 

4bb1f371e533bffa47eaf1b38477745e.jpg

Odesláno (upraveno)

Univerzální prakticky určitě nepůjde. Jedině (bych se mýlil) kdybys navštívil s autem prodejce a on ti na místě předvedl, že to rozchodí.

Máš 2011, tedy MUX, tam by měla být možnost koupit z vrakáče klíček z tohoto ročníku (asi by vyhověla i z jiného typu, např. 307, 407), tedy hlavně tu vysílací elektroniku z něj, a auto diagnostikou naučit na tento vysílač. Musíš dát dohromady elektroniku (myslím že u tohoto roku obsahuje v sobě i imobilizér, ale nevím), kovovou planšetu, obal, případně čip a ještě použít a zaplatit diagnostiku.

Asi je nejjednodušší koupit ten origo za 2500, vzhledem k tomu, kolik se jinak naběháš a naděláš marných a zbytečných pokusů.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

a co říkáš variantě, že bych koupil univerzální dálkové ovládání (http://autoalarmy.heureka.cz/dalkove-ovladani-bene-102-a/ ) a napojil ho na zámek dveří, který taky určitě při otočení klíčkem jen mechanicky sepne určité drátky vedoucí k zámku a k dojde z odemčení auta a pak za se sepne jiné drátky a dojde k zamčení auta ?

před pár lety jsem si takhle "dobastlil" univerzální dálkové do P406  r.v. 1998 a fungovalo to super :) 

galery_image_10523.jpg

Odesláno

Dokud byl NEMUX tak OK, stačilo odemknout a zamknout a autu (BSI) to bylo jedno.

Tady je i zamknutí při rozjezdu a další kombinace, tak nevím, jak to BSI (řídící jednotka těchto doplňkových funkcí) rozdýchá a zda nebude hlásit chyby, jako že auto není zamčeno, když má být a je zamčeno když nemá. Můžeš to zkusit, koupit vysílač i přijímač a napojit to na kablíky. Jednodušší je origo klíč.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...