martin.holub Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Ahoj, mám P 206+ se dvěmi funkčními klíči bez dálkače , pouze s čeipem ID46. Správně ale k autu má být klíč s dálkačem na 433,92 MHz a ID46 čipem A ted odtaz : myslíte že by bylo možné koupit "přívěšek na klíče" : se548 Univerzální dálkový ovladač s frekvencí 433,92 MHz ( http://www.stualarm.cz/produkt/se548-univerzalni-dalkovy-ovladac-s-frekvenci-43392-mhz/ ) a napárovat ho aby odemykal a zamykal ? ---- Když mám dva funkční klíče bez dálky, stačily by mi už jen přívěšky jako dálkač - nechce se mi dávat 2.500,- za jeden komplet klíč v Peugeotu. --- předem díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Duplicitní příspěvek jsem Ti smazal. Děkuji za pochopení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 (edited) Univerzální prakticky určitě nepůjde. Jedině (bych se mýlil) kdybys navštívil s autem prodejce a on ti na místě předvedl, že to rozchodí. Máš 2011, tedy MUX, tam by měla být možnost koupit z vrakáče klíček z tohoto ročníku (asi by vyhověla i z jiného typu, např. 307, 407), tedy hlavně tu vysílací elektroniku z něj, a auto diagnostikou naučit na tento vysílač. Musíš dát dohromady elektroniku (myslím že u tohoto roku obsahuje v sobě i imobilizér, ale nevím), kovovou planšetu, obal, případně čip a ještě použít a zaplatit diagnostiku. Asi je nejjednodušší koupit ten origo za 2500, vzhledem k tomu, kolik se jinak naběháš a naděláš marných a zbytečných pokusů. Edited September 27, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin.holub Posted September 27, 2016 Author Share Posted September 27, 2016 a co říkáš variantě, že bych koupil univerzální dálkové ovládání (http://autoalarmy.heureka.cz/dalkove-ovladani-bene-102-a/ ) a napojil ho na zámek dveří, který taky určitě při otočení klíčkem jen mechanicky sepne určité drátky vedoucí k zámku a k dojde z odemčení auta a pak za se sepne jiné drátky a dojde k zamčení auta ? před pár lety jsem si takhle "dobastlil" univerzální dálkové do P406 r.v. 1998 a fungovalo to super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Origo len napichnes spustis a ides Pri uni by si musel všetko nakablovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Dokud byl NEMUX tak OK, stačilo odemknout a zamknout a autu (BSI) to bylo jedno. Tady je i zamknutí při rozjezdu a další kombinace, tak nevím, jak to BSI (řídící jednotka těchto doplňkových funkcí) rozdýchá a zda nebude hlásit chyby, jako že auto není zamčeno, když má být a je zamčeno když nemá. Můžeš to zkusit, koupit vysílač i přijímač a napojit to na kablíky. Jednodušší je origo klíč. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts