Lukáš R. Odesláno 15. září 2016 Odesláno 15. září 2016 (upraveno) Zdraívm, už jednou jste mi tu pomohli, tak to zkusím znovu... Jde o to, že teplota mi z normalu (střed) šplhá až k zelené čáře, pak se zapne sahara , uchladí se to zas do středu a zas na novo a takhle to probíhá celou jízdu popřípadě i když vůz stojí...Asi se naad tím dá mávnout rukou, ale tak pro klid duše bych to rád vyřešil... Ono si za to mohu sám, před 2ma lety mi zamrzla voda a auto vařilo chvilinku. Do té doby se to z prostředka nehnulo. Takže to s tím evidentně ma neco spolecneho... Teď se měnil motor a čistil chladič takže tím to nebude.... napada mi jen termostat nebo čidlo....Někdo s jiným nápadem? Díky zatím (jedná se o partnera 1,4 benzin 99) Upraveno 15. září 2016 uživatelem Lukáš R. Citovat
vendelinek Odesláno 15. září 2016 Odesláno 15. září 2016 Zkusil bych termostat Odesláno z Samsung J 5 Citovat
parizov Odesláno 15. září 2016 Odesláno 15. září 2016 Lopatky v pumpě? http://www.peugeot-club.com/topic/106634-spravanie-aut-pocas-horucich-dniávanie-áut-počas-horúcich-dní... Citovat
Lukáš R. Odesláno 15. září 2016 Autor Odesláno 15. září 2016 Děkuju za rady. Na termostat už jsem objednaný, snad to bude tím... co se týče té pumpy, dělalo to na starém,ale i na novém motoru, nehledně na to, že jsem tam nechal dát do toho nového motoru nové rozvody a pumpa má kovovou vrtuli,takže tím také ne, takže doufám, že to je opravdu ten termostat Citovat
krtek 2 Odesláno 15. září 2016 Odesláno 15. září 2016 (upraveno) si myslis ze tie kovove lopatky zamrznute v lade sa nezlomia? jak nic ved to pohana motor(starter) ,vyhrava silnejsi a to je motor Upraveno 15. září 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Lukáš R. Odesláno 16. září 2016 Autor Odesláno 16. září 2016 to mas pravdu, ale i tak ted je tam jiny motor nova pumpa Citovat
peter23p Odesláno 16. září 2016 Odesláno 16. září 2016 už se to tu řešilo, a došli jsme k závěru že je to normální, ty 1.4 to tak prostě mají mě to samé dělá ve 106 a to už jsem vše kolem chlazení vyměnil. Mám teorii, co to způsobuje. Ve většině aut je čidlo umístěné v chladící kapalině ale u tohohle motoru tomu tak není. Čidlo pro budík je umístěno zvlášť přímo v hlavě motoru na sucho a zřejmě se hlava ohřívá za jízdy jinak než kapalina. Citovat
soundlovers Odesláno 24. září 2016 Odesláno 24. září 2016 mi to delá taky tak pokud jezdim do 80 km h tak v poho rucka drzi kolem stredu pokud jedu rychleji tak stoupá k te zelené rysce viz obrázek....pri stání auta v kolone se ale rucka nedostane na zelenou rysku....jen pri velkém výkonu motoru do kopce....se toto deje nabo pri jizde po dalnici.....jedine co mne napadá je ze je ruple tesneni pod hlavou dá se to nejak zjistit? pri sudeném motoru kdyz oddelám vicko chladice vzdy to syklo nyni nic nesykne..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.