Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pásy 6 a 7 místo

Recommended Posts

Odesláno

Byl jsem na STK s 307SW. Technikovi se dost nelíbilo, že mám v TP uvedeno 5 míst, ale mám zadní pásy na 6 a 7 místě, sedačky nikoliv. Sem normálně myslel, že mě kvůli tomu vyhodí. Pak teda že bude dělat jako že to nevidí a projít mě nechal. Ale prý pokud by mě např. v Německu důkladně kontrolovali,můžu kvůli tomu mít problémy.

A teď dotaz. Je to pravda nebo jsem trefil jen na aktivního blba?

Popřípadě 3 řešení: 1) nechat si do TP dopsat 7 míst (s tím by asi bylo sr**í a ne zadarmo), 2) vymontovat pásy (nevím jak a nechci rozebírat celý kufr), 3) pásy ustřihnou (pro mě nejpřijatelnější)

...a nebo prostě neřešit. Tak co poradíte?

Odesláno

Je to blb,je to příprava a může mu byt jedno na co ty pasy tam jsou...

Me chtěl taky vyhodit a hádal se se mnou ze když ze 3brzdovych světel svítí jen 1 je to nezpůsobilé,ráno svítilo vše,ale prelamaly se kabely v pruchidce 5 dveří blba náhoda, řekl jsem mu ze nesouhlasil at mi ukáže předpis bylo tam jen vážně ne nebezpečné dostal jsem na měsíc což chápu...některý technici to prehanej a myslej si ze můžou vsechno musíš se ozvat...

Odesláno (upraveno)

Není to blb, pokud máš v TP 5 míst, tak by měli být ostatní pásy demontovány, úchyty na ně a úchyty sedadel znehodnoceny. A to takovým způsobem, aby tam nešlo ten pás, ani sedadlo domontovat. Obyčejně se provrtávali závity velkým vrtákem a držáky sedadel se buďto demontovali a závity opět znehodnotili, nebo zavařili.
Že to někdo neudělal při přestavbě na N1 je věc jiná.

Edit: v případě dovozu mohlo jít o chybu úředníka a nedbalost dovozce, že tam nedal sedadla a nechal tam napsat jen 5 sedadel.
To ovšem nic nemění na tom, že by ty pásy a úchyty sedadel měli být znehodnoceny dodatečně. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

Většinou tohle dok....í ten kdo zapisuje věci do nového TP. Pokud to auto bylo vyrobeno jako 7imístné a nedělala se žádná přestavba, tak zajdi na peugeot, kde Ti asi za 600,- vystaví dobrozdání, že auto je vyrobeno jako 7imístné a stím zajdeš na MÚ kde to v TP za 50,- přepíšou.

Tohle jsem absolvoval kvůli ABS, který v autě z výroby nebylo, ale do TP ho napsali. Na 3 STK to neřešili, ale při prodeji na evidenčce byl problém.

Odesláno

Díky za odpovědi. Jelikož 7 míst nepotřebuju, tak pásy ustřihnu, odmontuju držáky pod střechou. Znehodnocovat úchyty pro sedačky se mi nechce. Budu předpokládat, že když jsem prošel s pásama, tak bez nich to snad nikdo moc řešit nebude.

Odesláno

No nevím, nebudou-li "odborně" demontovány/znehodnoceny, jak píše kirkiz. Můžeš pak narazit na blba, co SWčko pozná a bude po těch pásech pátrat, i kdyby neměl, když máš auto pětimístné podle TP. Já mám v TP napsáno 5-7 míst ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...