Návštěvník Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 Byl jsem na STK s 307SW. Technikovi se dost nelíbilo, že mám v TP uvedeno 5 míst, ale mám zadní pásy na 6 a 7 místě, sedačky nikoliv. Sem normálně myslel, že mě kvůli tomu vyhodí. Pak teda že bude dělat jako že to nevidí a projít mě nechal. Ale prý pokud by mě např. v Německu důkladně kontrolovali,můžu kvůli tomu mít problémy. A teď dotaz. Je to pravda nebo jsem trefil jen na aktivního blba? Popřípadě 3 řešení: 1) nechat si do TP dopsat 7 míst (s tím by asi bylo sr**í a ne zadarmo), 2) vymontovat pásy (nevím jak a nechci rozebírat celý kufr), 3) pásy ustřihnou (pro mě nejpřijatelnější) ...a nebo prostě neřešit. Tak co poradíte? Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 Je to blb,je to příprava a může mu byt jedno na co ty pasy tam jsou... Me chtěl taky vyhodit a hádal se se mnou ze když ze 3brzdovych světel svítí jen 1 je to nezpůsobilé,ráno svítilo vše,ale prelamaly se kabely v pruchidce 5 dveří blba náhoda, řekl jsem mu ze nesouhlasil at mi ukáže předpis bylo tam jen vážně ne nebezpečné dostal jsem na měsíc což chápu...některý technici to prehanej a myslej si ze můžou vsechno musíš se ozvat... Citovat
Návštěvník Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 (upraveno) Není to blb, pokud máš v TP 5 míst, tak by měli být ostatní pásy demontovány, úchyty na ně a úchyty sedadel znehodnoceny. A to takovým způsobem, aby tam nešlo ten pás, ani sedadlo domontovat. Obyčejně se provrtávali závity velkým vrtákem a držáky sedadel se buďto demontovali a závity opět znehodnotili, nebo zavařili. Že to někdo neudělal při přestavbě na N1 je věc jiná. Edit: v případě dovozu mohlo jít o chybu úředníka a nedbalost dovozce, že tam nedal sedadla a nechal tam napsat jen 5 sedadel. To ovšem nic nemění na tom, že by ty pásy a úchyty sedadel měli být znehodnoceny dodatečně. Upraveno 10. září 2016 uživatelem Návštěvník Citovat
oddie Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 Vznesl bych dotaz na zastoupení Peugeotu, kolik míst to má mít dle VIN. Žádné "s*aní" s tím není. Citovat
Dave_k Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 Většinou tohle dok....í ten kdo zapisuje věci do nového TP. Pokud to auto bylo vyrobeno jako 7imístné a nedělala se žádná přestavba, tak zajdi na peugeot, kde Ti asi za 600,- vystaví dobrozdání, že auto je vyrobeno jako 7imístné a stím zajdeš na MÚ kde to v TP za 50,- přepíšou. Tohle jsem absolvoval kvůli ABS, který v autě z výroby nebylo, ale do TP ho napsali. Na 3 STK to neřešili, ale při prodeji na evidenčce byl problém. Citovat
Návštěvník Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 Díky za odpovědi. Jelikož 7 míst nepotřebuju, tak pásy ustřihnu, odmontuju držáky pod střechou. Znehodnocovat úchyty pro sedačky se mi nechce. Budu předpokládat, že když jsem prošel s pásama, tak bez nich to snad nikdo moc řešit nebude. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 sundej zadni plasty a pasy odmontuj mas to max 10 minut prace a jeste je muzes strelit Citovat
Veverka Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 No nevím, nebudou-li "odborně" demontovány/znehodnoceny, jak píše kirkiz. Můžeš pak narazit na blba, co SWčko pozná a bude po těch pásech pátrat, i kdyby neměl, když máš auto pětimístné podle TP. Já mám v TP napsáno 5-7 míst Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.