Dave_k Odesláno 9. září 2016 Odesláno 9. září 2016 (upraveno) Potřebuju poradit. Jsem přes týden pracovně mimo a na ubytku, který zajistil zaměstnavatel nemají wifinu a tak scháním nejrozumější a co možná nejlevnější možnost dočasného připojení (3-4 měsíce) na internet. Jestli oslovit nějakého místního poskytovatele nebo přes operátora (T-mobile, vodafon apod.) Zkoušel jsem oslovit sousední domy, ale to jsem pohořel. Lokalita: Luhačovice Upraveno 9. září 2016 uživatelem Dave_k pravopis Citovat
Péťa Odesláno 9. září 2016 Odesláno 9. září 2016 Mobilní internet má smysl, bude se Ti hodit na další ubykace. Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. září 2016 Odesláno 9. září 2016 Twl jeden jak druhej .. ubYkace ??? Jdu blejt ... Citovat
Péťa Odesláno 9. září 2016 Odesláno 9. září 2016 Měl jsem to zvýraznit, jako ty. Promiň Já bych normálně takové slovo nikdy nepoužil, úmyslně jsem ho citoval. Citovat
Dave_k Odesláno 9. září 2016 Autor Odesláno 9. září 2016 (upraveno) Tak sorry za můj češtim. Opravím. Psal jsem to podle slova "byt, ubytování". 100x to to napíšu na tabuli. K tématu. Rychlost nemusí být závratná. Prohlížení netu a nějaký to video na streamu apod. Má to být jen dočasná záležitost pro tenhle případ. Nehodlám platit další připojení. Tohle by nás cálovalo víc. Upraveno 9. září 2016 uživatelem Dave_k Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. září 2016 Odesláno 9. září 2016 Péťa : Omlouvám se, mělo mi dojít, že jsi to použil tak schválně. Citovat
MotoMoto Odesláno 9. září 2016 Odesláno 9. září 2016 (upraveno) Podle mě je potřeba napřed určit k čemu to bude sloužit, jakmile video tak ne mobilní, k vůli FUP. Upraveno 9. září 2016 uživatelem MotoMoto Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. září 2016 Odesláno 9. září 2016 Takze vylozene potrebujes wifi k pripojeni vicero zarizeni? Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. září 2016 Odesláno 9. září 2016 Prvne jsem myslel ze bych ti pujcil usb net do ntb/pc ale ty to chces pro vic lidi chapuli spravne. Kdyz je to na sem tam tak delam wifimodem z mobilu ale musis to mit na nabijecce bo to zere baterku jak svina Citovat
Dave_k Odesláno 9. září 2016 Autor Odesláno 9. září 2016 (upraveno) Ani nemusí. Mám kdyžtak doma jeden volnej router. Potřebuju dočasný připojení k netu bez složité (vrtání apod.) instalace s ohledem na majitele objektu kde jsme ubytovaný. Zatím mi vychází nějakej ten operátor, ale tam se musíš upsat na delší dobu než potřebuju. Nejlepší by bylo takové zařízení od někoho zapůjčit za určitou cenu, kterou by akceptovali obě strany. 2Pe.Tr: to by šlo. Bych z tabletu udělal hotspot. Upraveno 9. září 2016 uživatelem Dave_k Citovat
Péťa Odesláno 9. září 2016 Odesláno 9. září 2016 Nemůžeš si prostě aktivovat data k Tvému stávajícímu tarifu? Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. září 2016 Odesláno 9. září 2016 Mohl bych ti pujcit wifi bombu od tmobile, pripojis az 30 zarizeni LTE je jasny, rychlost vyhovujici, pisou az 100mb a fup 100giga, platim mesicne 1199,- Citovat
Dave_k Odesláno 9. září 2016 Autor Odesláno 9. září 2016 (upraveno) 2Peťa:To asi jo, ale nepatřím k majitelům "chytrých" telefonů. 2Pe.Tr: To by bylo pěkné, ale ta cena je moc. Upraveno 9. září 2016 uživatelem Dave_k Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. září 2016 Odesláno 9. září 2016 Peto pokud chapu spravne resi to pro kolektiv. Jinak samo navyseni dat pro jedince je rozumnejsi varianta Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. září 2016 Odesláno 9. září 2016 Tak to chces teda na notas? Tam ti muzu pujcit tu usb flesku, 10giga fup coz ti staci uplne vklidu a cena tusim ted hlavy 500,-, zitra prijde vyuctovani tak reknu presneji Citovat
Péťa Odesláno 9. září 2016 Odesláno 9. září 2016 USB modem (3G) Ti taky můžu půjčit. Ale SIMku mám v tabletu a ta by mi chyběla. Musel by sis sehnat svoji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.