Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Potřebuju poradit.

Jsem přes týden pracovně mimo a na ubytku, který zajistil zaměstnavatel nemají wifinu a tak scháním nejrozumější a co možná nejlevnější možnost dočasného připojení (3-4 měsíce) na internet.

Jestli oslovit nějakého místního poskytovatele nebo přes operátora (T-mobile, vodafon apod.)

Zkoušel jsem oslovit sousední domy, ale to jsem pohořel. :(

Lokalita: Luhačovice

Upraveno uživatelem Dave_k
pravopis
Odesláno (upraveno)

Tak sorry za můj češtim. Opravím. Psal jsem to podle slova "byt, ubytování". 100x to to napíšu na tabuli.

K tématu. Rychlost nemusí být závratná. Prohlížení netu a nějaký to video na streamu apod.

Má to být jen dočasná záležitost pro tenhle případ. Nehodlám platit další připojení. Tohle by nás cálovalo víc.

Odesláno

Péťa : Omlouvám se, mělo mi dojít, že jsi to použil tak schválně.

Odesláno (upraveno)

Podle mě je potřeba napřed určit k čemu to bude sloužit, jakmile video tak ne  mobilní, k vůli FUP. 

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odesláno

Prvne jsem myslel ze bych ti pujcil usb net do ntb/pc ale ty to chces pro vic lidi chapuli spravne.

Kdyz je to na sem tam tak delam wifimodem z mobilu ale musis to mit na nabijecce bo to zere baterku jak svina

Odesláno (upraveno)

Ani nemusí. Mám kdyžtak doma jeden volnej router.

Potřebuju dočasný připojení k netu bez složité (vrtání apod.) instalace s ohledem na majitele objektu kde jsme ubytovaný.

Zatím mi vychází nějakej ten operátor, ale tam se musíš upsat na delší dobu než potřebuju.

Nejlepší by bylo takové zařízení od někoho zapůjčit za určitou cenu, kterou by akceptovali obě strany.

2Pe.Tr: to by šlo. Bych z tabletu udělal hotspot.

Odesláno

Mohl bych ti pujcit wifi bombu od tmobile,  pripojis az 30 zarizeni LTE je jasny,  rychlost vyhovujici, pisou az 100mb a fup 100giga,  platim mesicne 1199,- 

Odesláno (upraveno)

2Peťa:To asi jo, ale nepatřím k majitelům "chytrých" telefonů. ;)

2Pe.Tr: To by bylo pěkné, ale ta cena je moc. :(

Odesláno

Tak to chces teda na notas?

Tam ti muzu pujcit tu usb flesku,  10giga fup coz ti staci uplne vklidu a cena tusim ted  hlavy 500,-, zitra prijde vyuctovani tak reknu presneji 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...