Sniper17 Odesláno 6. září 2016 Odesláno 6. září 2016 Zdravím dávám dohromady brzdy na P 405 1.9D 51kw 1994 a mám dotaz ohledně senzoru opotřebení brzdových destiček,kabel k deskám je o.k ale i když to dám na kov tak nikde nic nesvítí má někdo zkušenost jak to zprovoznit ? páč když už to tam je tak bych rád aby to fungovalo.Přístrojovku jsem měl venku a dal všechny žárovky nové tak tam asi problém nebude (pojistky zkontrolovány ale vlastně ani netuším zda to nějakou má).Kabel se mi nedaří sledovat kam jde od brzdiče toj de do svazku a tam jsem už v háji,předem děkuji za rady Jirka. Citovat
mmartinkovic Odesláno 7. září 2016 Odesláno 7. září 2016 Mal som to v 605 a tiež to nič neukazovalo keď to nebolo pripojene. Asi by si musel pohľadať schémy a tam či to niekam vôbec vedie. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. září 2016 Odesláno 7. září 2016 nejsem si jisty le funguje to jen za 2 podminek 1) sjety desky 2) dupnes na brzdu nejak to bere obe hodnoty a lde toho to rozsveci kontrolku Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. září 2016 Odesláno 7. září 2016 Jakmile se kabel dotkne kostry tak to musí svitit na palubce. V praxi je to tak že kablík je zalitý v desce a pokud se deska sjede až na kablík tak po sešlapnutí pedalu svítí kontrolka. Jinýho v tom není, jednoduchý zapojení. Citovat
Sniper17 Odesláno 8. září 2016 Autor Odesláno 8. září 2016 Kontrolku jsem ještě včera našel a žárovka je v pohodě takže jden známej mi to natáhne nové je to přesně jak píše Radek Hurvajz tak mi to řekl i on prej naprosto jednoduché děkuji za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.