Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Mám to kúpené, pretože som mal problém s tým, že počas jazdy za sneženia mi nafúkalo sneh do nejakých lamiel. Ten sneh tam zamrzol, lamely sa chceli natočiť ale samozrejme nemohli, takže auto vypísalo chybu a išiel som do servisu. Tam zistili co je vo veci, odmrazili sneh, skontrolovali či nezhorel motor tých lamiel a odporučili mi kúpu tej záslepky na zimu. Cena myslím okolo 25€. 

Upraveno uživatelem veldik
Odesláno

Aha, tak to by mohla být ta položka 16. Kryje otvor za kterým jsou naklápěcí lamely. Ale nebude to určitě sloužit jako plnohodnotný kryt před chladič.

Odesláno

nene, ta clona má opravdu funkci v tom, že brání slanému sněhu a třeba kamínkům v zimě, aby se dostaly na chladič--s krytem to nemá nic společného...,já jsem si tu clonu koupil právě z důvodu rychlejšího zahřátí motoru v zimě, ale ta clona na toto nemá vůbec žádný vliv, tak jsem ji nechal celoročně :)

Odesláno

A to se bavíš o cloně na 508? Nebo na nějakého běžného peugeota? :aut Já jen, že tohle je o cloně na 508 a zatím to vypadá, že žádná klasická clona se na 508 nedělá, jen ten kryt :myslim 

Odesláno (upraveno)

vím, kde jsem :aut, tyto kryty se vyrábějí na každého pežota-citroena, ovšem tyto kryty mají naprosto jiný účel (popsal ho ,veldik' nahoře), než si většina zájemců pod pojmem ,,zimní clona'' myslí :D

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...