Boym Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 (edited) Na mojí 307SW 2.0 HDi 100kW, mi přestala fungovat klimatizace, tak jsem s tím byl na doplnění, kde vysáli starou náplň, které bylo cca 200g a napustili novou náplň 585g. Při plnění se naskytl problém, kdy to nacuclo víc oleje co je v té horní lahvičce u mašiny na plnění. Nicméně po doplnění klima stále nefunguje, když ji zapnu tak se pouze sepne sahara, ale spojka klimatizace ne. Nejsem si jist jestli tam není třeba moc chladiva a nebo tím, že mašina na plnění nacucla víc oleje než měla. Nevíte někdo kde může byt problém? Případně někdo od Zlína kdo by se na to podíval? Díky za pomoc Edited March 15, 2018 by Boym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radeq Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Tím by to mohlo být, já mám třeba 450g a myslím, že to má většina Pažoutů 307. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boym Posted September 2, 2016 Author Share Posted September 2, 2016 Bohužel množstvím chladiva to nebude, doplnilo se 450g a klima stejně nejde. Pak mechanik proměřil pojistky a klima se zázračně rozjela nicméně jak jsem od něj odjel tak zase fungovat přestala :(. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 najskor rele ktore spina tu klimu pri zapnuti pocuvaj ci cavakne to rele ak cvakne a nerozbehne sa klima asi je opalene to rele alebo kable ku spojke kompresoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts