Michal Ústí nad Labem Odesláno 26. srpen 2016 Odesláno 26. srpen 2016 Zdravím.Potřeboval bych poradit s jedním problémem . Nedávno jsem koupil Peugeota 307 a unikla mi brzdová kapalina .Dolil jsem jí ,ale opět mi unikla .Byl jsem pod autem i pod kapotou a nikde nic masného .. Prý může téct do brzdového bubnu .Nemáte s tímto problémem někdo zkušenost ? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. srpen 2016 Odesláno 26. srpen 2016 a co takhle sundat zadni bubny a kouknout do prasatek zda nejsou mokre ?? me takhle tekly prasata na evine a na STK sem to proslapnul az mi brzdovka vyletela bubnem ven samo ze sem neprosel Citovat
ozzy56 Odesláno 26. srpen 2016 Odesláno 26. srpen 2016 nevím, kolik dolíval, ale brzd. kapalina unikající přes válečky je vidět celkem hned..., ale pokud sundáš bubny a uvidíš mastnotu, budeš muset vyměnit i pakny--obložení nasaje kapalinu a nejde to z nich odstranit-odmastit Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. srpen 2016 Odesláno 26. srpen 2016 no to prave jde - pokud to neni maly unik a stiha to nasaknout do pracu a bordelu v bubnech Citovat
matemates Odesláno 2. červenec 2021 Odesláno 2. červenec 2021 dobry den mam prozbu mam peugota 307 straci se mi brzdova kapalina a nasel sem unik pod brzdovim pedalem ..jednu radu sem dostal a ta byla vymenit hlavni brzdovy valec to sem udelal ale stale tece pod pedalem nevi te co stim diky Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červenec 2021 Odesláno 2. červenec 2021 ahoj, dám druhou radu--nebude to tím hl. brzd. válcem, ale někde kolem něho, tzn., připojení hadic od nádobky, brzd. trubek k němu atd., asi pořádně poutírat a hledat , odkud to vlastně teče nejde to od spojk. válce ?? pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
matemates Odesláno 2. červenec 2021 Odesláno 2. červenec 2021 Od spojkového válce by se to tlačilo pres brzdový pedál ..? Citovat
matemates Odesláno 2. červenec 2021 Odesláno 2. červenec 2021 Teče to primo s posilovače brzd ale ten to bejt nemůže ne Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. červenec 2021 Odesláno 2. červenec 2021 Tak to bude hlavní válec je přidělaný na posilovači Citovat
matemates Odesláno 2. červenec 2021 Odesláno 2. červenec 2021 Hlavni válec sem vyměnil a stále teče právě... Nebo jestli mi zůstala kapalina v posilovací,tak než to vykape...je mi divný když naleju nadobku a zacnu mackat brzdu tak tu banku vysaju Citovat
Hafity Odesláno 2. červenec 2021 Odesláno 2. červenec 2021 před 9 hodinami, matemates napsal: jednu radu sem dostal a ta byla vymenit hlavni brzdovy valec to sem udelal ale stale tece pod pedalem nevi te co stim diky A ten vyměněný hlavní brzdový válec je úplně nový, nebo jenom jiný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.