Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.Potřeboval bych poradit s jedním problémem . Nedávno jsem koupil Peugeota 307 a unikla mi brzdová kapalina .Dolil jsem jí ,ale opět mi unikla .Byl jsem pod autem i pod kapotou a nikde nic masného .. Prý může téct do brzdového bubnu .Nemáte s tímto problémem někdo zkušenost ? :) 

Odesláno

nevím, kolik dolíval, ale brzd. kapalina unikající přes válečky je vidět celkem hned..., ale pokud sundáš bubny a uvidíš mastnotu, budeš muset vyměnit i pakny--obložení nasaje kapalinu a nejde to z nich odstranit-odmastit

• O 4 roky později...
Odesláno

dobry den mam prozbu mam peugota 307 straci se mi brzdova kapalina a nasel sem unik pod brzdovim pedalem ..jednu radu sem dostal a ta byla vymenit hlavni brzdovy valec to sem udelal ale stale tece pod pedalem nevi te co stim diky 

Odesláno

ahoj, dám druhou radu--nebude to tím hl. brzd. válcem, ale někde kolem něho, tzn., připojení hadic od nádobky, brzd. trubek k němu atd., asi pořádně poutírat a hledat , odkud to vlastně teče :myslim

nejde to od spojk. válce ??

Odesláno

Hlavni válec  sem vyměnil a stále teče právě... Nebo jestli mi zůstala kapalina v posilovací,tak než to vykape...je mi divný když naleju nadobku a zacnu mackat brzdu tak tu banku vysaju 

Odesláno
před 9 hodinami, matemates napsal:

jednu radu sem dostal a ta byla vymenit hlavni brzdovy valec to sem udelal ale stale tece pod pedalem nevi te co stim diky 

A ten vyměněný hlavní brzdový válec je úplně nový, nebo jenom jiný :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...