PítrR Odesláno 22. srpen 2016 Odesláno 22. srpen 2016 Zdravím všechny. Mám dotaz, je zde někdo kdo je zaregistrovaný na Amazon.com. Potřeboval bych trošku poradit s registrací popřípadě zakoupit jednu položku. Díky. P.R. Citovat
urdemala Odesláno 22. srpen 2016 Odesláno 22. srpen 2016 A co je za problém? Vždyť tam nic speciálního nechtějí, nebo se něco změnilo? Citovat
PítrR Odesláno 22. srpen 2016 Autor Odesláno 22. srpen 2016 Díky za odpověď. Problém snad není žádný. Jen se mi nepodařilo přihlásit a najít přihlášení v Češtině a vlastně se ani přihlásit nepotřebuju, uvítal bych spíš kdyby se našel někdo kdo by mi na Amazonu zakoupil jednu věc. Tučná odměna je samozřejmostí. . Citovat
PítrR Odesláno 22. srpen 2016 Autor Odesláno 22. srpen 2016 Zdravím Tě. Jde o držák telefonu staršího data. (Sonyericsson K800i) typ HCH-66. Věc za asi 8dolarů. Citovat
oddie Odesláno 22. srpen 2016 Odesláno 22. srpen 2016 Hm, koukám na to, i po přihlášení je tam pořád free shipping i do ČR, nějak se mi nechce věřit, že to za těch 8USD fakt pošlou, ale zkusit to můžu. Citovat
Péťa Odesláno 22. srpen 2016 Odesláno 22. srpen 2016 Jestli jsem ho nevyhodil, tak se mi někde válí. Kouknu zítra. Citovat
Péťa Odesláno 23. srpen 2016 Odesláno 23. srpen 2016 Tak jsem se kouknul a bohužel vyhozeno. Měl jsem komplet originál handsfree, ale i když to byl skvělý mobil, přeci jen už je hodně starý a nepředpokládal jsem, že by ho někdo ještě používal. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.