Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím aiťáky,chci se zeptat,kde se stala chyba,dneska se mi messenger nechce spárovat s facebookem,celou věčnost jsem je měl spojený a dneska od odpoledne přestal messenger komunikovat,přemisťoval jsem z foťáku do mobilu nějaký fotky přes PC propojený a napadá mě,jestli to třeba není s tím spojený,ze by se mobil zaviroval ?

:myslim

odesláno z Lumie

Odesláno

mě to taky jelo x let bez problémů,a včera večer když jsem převáděl fotky z foťáku do mobilu, a pak jsem chtěl něco poslat přes messenger,už jsem se do něj nedostal,měl jsem to sparovaný do sebe,a teď mi jde jen fackabuk :(

odesláno z Lumie

Odesláno

reset byl 2 x po hodině,prd platný,nechám to takle ještě aspoň jeden den,jestli to některá aktualizace nezmění,pak to zkusím vymazat a dát na začátek do továrního nastavení a uvidím

odesláno z Lumie

Odesláno

Takže dneska jsem celej přístroj odinstaloval a znova zapnul tovární nastavení,právě jsem si dodělal hesla a přihlašovaní a dopadlo to skvěle,kdo by to byl řekl,že jsem tak šikovnej a povedlo se na poprvně :)

funguje mi to všechno :super

Odesláno

tak když se mi povedlo přestavět celej mobil aby všechno fungovalo,tak mi pro změnu odchází displej,ráno to mělo sem tam proužek s teď už mam problém najít písmenka,displej je pruhovanej jak zebra

takže budu muset hledat neekako náhradu,mrzí me to,byl jsem s nim spokojenej

odesláno z Lumie

Odesláno

stavovsl jsem se prodejně a mluvil nějakým technikem, hledal v PC a pak mi řekl,ze by u něj oprava stala +- 2 litry

odesláno z Lumie

Odesláno

tak když to dobře dopadne,ve středu bude novej,maximálně ve čtvrtek :)

je objednanej Samsung GALAXY J5 (2016)

odesláno z Lumie

Odesláno

Tak mobil je doma, chvilku bude trvat než si na sebe zvyknem :)

Zatím jsem spokojen, šlape jak hodinky :super

Doufám,že vydrží chvilku dýl než ta nokie :)

Odesláno ze samsung J5 

Odesláno

Dneska jsem si na něj došel koupit ochrannou fólií a jelikož jí na tenhle typ neměli a museli by jí objednat, Tak jsem nechal dát sklo,možná je to lepší než ta fólie,je to teda o 100kč dražší než fólie,Ale určitě bezpečnější  :)

Odesláno z Samsung J 5 

Odesláno

Já nikdy fólii ani sklo nepoužíval, ale když jsem měl něčí telefon v ruce, tak jsem měl pocit, že po té fólii prst jakoby zadrhává. Sklo je stejný materiál, jako display.

Teprve na S6 jsem si sklo dal a jsem spokojený. Mám už třetí nebo čtvrté, protože ho vždycky rozbiju. Věřím, že minimálně jednou mi už display zahránilo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...