Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám takový menší problém.. včera mi rupla jedna žarovka směrovky ( okamžitě to začalo rychle blikat) tak sem jí vyměnil ale jelikož ostatní už byly staršího data tak svítili oproti nové spíš do bíla tak jsem vyměnil rovnou všechny.( jak ve předu tak v zadu, boční sem neměnil) zkusil sem varovky všechno super krasně to svítilo ale když sem jel ráno domů tak koukám že dání směrovky at už leva nebo prava tak to opět bliká rychle.. doma jsem auto obešel a všechny směrovky svítí jen prostě rychle blikají než obvykle.. když zmáčknu varovky tak to bliká normálně jak má.. dal jsem obyč oranžové žarovky žadne ledky.

Jedná se o Citroen c5 I 2,0HDI

poradí někdo? dia je ted pro mě vcelku pase :D

Odesláno
před 6 hodinami, brixtr napsal:

takže by to mohli dělat žarovky jo.. no abych se přiznal tak sem nekoukal zda jsou stejny waty... kupoval jsem to v normalní mototechně

Odesláno

mrkni na kostru zadních světel. Vadnou poznáš tak, jak psal misho - budou pulzovat i jiná světla, případně šlápni na brzdu a kolega ti řekne, jestli nežhnou ještě jiné žárovky.

Na 307 byl většinou v háji bajonet, který se žárovkou zacvakneš do samotného světla v předu. Byl tam přechodový odpor, který toto způsoboval

Odesláno

hned jak se setmí tak jdu na to mrknout.. všiml jsem si ted že když sem dal směrovou páčku tak to 2x až 3x bliklo normalně a pak to obět blikalo jako zběsilý... no snad to bude max ta kostra.. žarovky jsem totiž všechny zase vyměnil zda to neděla některa z nich a je to stejny

Odesláno (upraveno)

zly kontakt niektorej ziarovky...zmeni sa zataz , tak blika rychlejsie....ked sa dotyk obnovy je to ok...

zbadas to bud slabsim jasom uvedenej ziarovky , alebo kratkym rozsvietenym....kratkym bliknutym...

ked sa chce riadne rozsvietit odpoji sa kontakt , bud kostra , alebo privod plus...

Upraveno uživatelem vladosr
Odesláno

Nemohl by to být kontakt v zásuvce pro přívěs?

Nedávno jsem dával novou zásuvku, byl tam nějaký přepínač a byl úplně zrezivělý. Přiznám, že jsem moc nepídil, k čemu sloužil, kablíky jsem zapojil a vše funguje. Kablíky k přepínači jsem zaizoloval.

Bude to tím, co psali už přede mnou, žárovky se vyrábějí se stejnou paticí (mají jiné baňky), o výkonu 5 nebo 10 nebo 21 W, tak jestli jsi tam nedal slabší - tehdy to bliká rychle. Ty původní máš? Dej je aspoň na jednu stranu a vyzkoušej.

Odesláno
před 4 minutami, P607Olda napsal:

byl tam nějaký přepínač a byl úplně zrezivělý

sluzi na vypinanie hmlovky na aute pri zapnutom privese......aby netahalo oci v spatakoch....

Odesláno

jj puvodní sem si radši nechal pro připad nouze.. no zasuvku na tažny mam to radši taky prohlednu. když by byla ta žarovka silnější než tam byla puvodní ( nemam krabičky od nich tak nwm kolik měli tamty puvodní) tak by to rychle neblikalo?

Odesláno (upraveno)

Na blinkrech je vždy 21 nebo 20 W (na blatníku 5W). Silnější se v této patici nevyrábí. Ale kdybys tam dal slabší, tak to právě rychle bliká (je to indikace spálené žárovky).

vladosr: asi ano, něco takového. Byly tam k tomu přepínači dva tenké kablíky, které nebyly spojeny s žádným pinem (světlem). Přepínač přepínal tak, že buďto spojil tyto kablíky, anebo jeden uzemnil.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Tak včera jsem to otestoval a bude to nejspíš žárovkami. Sice to bylo blbě vidět ale žárovky ve předu jemné svitili.  Když sem dal ty původní tak to slo v pohodě 

Odesláno

Tak abych to tu ukončil tak byla jak špatná kostra tak slabé žárovky... Dalo se to do kupy a bliká to zase jak má díky moc za rady 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...